Egy forintot sem hagyott párjára George Michael

Forrás: AFP/Evert Elzinga -
örökség George Michael Fadi Fawaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy George Michael egy forintot sem hagyott szerelmére, Fadi Fawazra.

Csaknem 35 milliárd forintra rúg George Michael öröksége, ám úgy tűnik, ebből semmit nem kap egykori szerelme, Fadi Fawaz. A Mirror szerint a férfi ettől függetlenül továbbra is az énekes londoni házában lakik, pedig már többször felszólították rá, hogy hagyja el az ingatlant.

Fadi állítólag nem is érti, hogyan hagyta ki a végrendeletéből őt egykori kedvese, hiszen haláláig vele volt. Úgy véli, őt is megilleti az örökség, amiért harcolni is képes.

George Michael nem hagyott semmit a párjára Forrás: AFP/Evert Elzinga
Kozso a kedveséről mesélt, újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190612-kozso-kedveserol-meselt-ujra-szerelmes.htmlVelencében járt Kozso, ám most nemcsak az utazásáról mesélt, hanem arról is, hogy új szerelem van az életében. TV + SztárokOrigoJolly és Suzy nem szakítanak teljesen: vállalnak közös fellépésekethttp://www.life.hu/sztarok/20190612-jolly-es-suzy-nem-szakitanak-teljesen-vallalnak-kozos-fellepeseket.htmlJolly élete teljesen megváltozott, amióta elköltözött Suzytól, ám nem szakít teljesen a korábbi házaspár. TV + SztárokOrigoKiderült, hogy elhízáshoz vezethet a tévé előtt alváshttp://www.life.hu/sztarok/20190612-kiderult-hogy-elhizashoz-vezethet-a-teve-elott-alvas.htmlKutatók kiderítették, hogy elhízáshoz vezethet, ha a tévé előtt alszunk el. TV + SztárokOrigoMolnár Andi melltartóban mutatta meg magát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-molnar-andi-melltartoban-mutatta-meg-magat.htmlMolnár Andi szokatlanul merész fotót töltött fel a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Stohl András gyönyörű hölgyekkel borozgatotthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-stohl-andras-gyonyoru-holgyekkel-borozgatott.htmlSzéles mosollyal látható gyönyörű kolléganői, Kovács Patrícia és Balsai Mónika gyűrűjében Stohl András. Úgy tűnik, egy kis előadás utáni lazításra indultak. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien nem szégyelli a műmelleit, pedig sokan bántják őt a műtétei miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-vasvari-vivien-nem-szegyelli-mumelleit-pedig-sokan-bantjak-ot-mutetei-miatt.htmlVasvári Vivien sosem tagadta, hogy több plasztikai műtéten is átesett. Sokan bántják emiatt, de őt nem zavarják a negatív kommentek: nem akar senkinek sem megfelelni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.