Ez történhet Demcsák Zsuzsával, ha bebizonyosodik, hogy ittasan vezetett

Forrás: TV2 -
ittas vezetés Demcsák Zsuzsa házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint Demcsák Zsuzsát előállították a rendőrök, méghozzá ittas vezetés miatt. Ha bebizonyosodik, hogy tényleg fogyasztott alkoholt, nagy bajba kerülhet. 

Demcsák Zsuzsát a Ripost értesülései szerint hétfőn este félreállították a rendőrök, megszondáztatták, majd beültették a járőrautóba. Nem ez az első eset, hogy az egykori műsorvezetőt lekapcsolják, 2016-ban szintén alkoholfogyasztás miatt került bajba. Akkor két évre vonták be a jogosítványát. A Bors megkereste a BRFK kommunikációs osztályát, ahol közölték: a III. kerületi Rendőrkapitányság rendészeti osztályának járőrei 2019. június 10-én, 23 óra 20 perckor a Szentendrei úton intézkedés alá vontak egy járművezetőt, mivel szabálytalanul a buszsávban közlekedett.

Demcsák Zsuzsát lekapcsolták a rendőrök Forrás: TV2

légalkoholmérő készüléket alkalmaztak, amelynek jelzése alapján, további eljárási cselekmények lefolytatása céljából előállították

Demcsák Zsuzsának tehát van miért aggódnia, ráadásul indiai származású férje sem örülhet az eseményeknek, hiszen a hindu férfiak nem isznak alkoholt, és ezt valószínűleg a feleségüktől is elvárják. A férfit is megkeresték az üggyel kapcsolatban, de nem reagált a kérdésekre.

Bódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút: elárulta, hogyan élhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-bodi-sylvi-hosszu-ido-utan-eloszor-adott-interjut-elarulta-hogyan-el.htmlBódi Sylvi jó ideje visszavonult a nyilvánosság elől, ritkán ad interjút és fényűző partikon sem találkozhatnak vele. Elárulta, miért és jövőbeli terveiről is mesélt. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki fiatalon a most 98 éves Fülöp herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190611-igy-nezett-ki-fiatalon-a-most-98-eves-fulop-herceg.htmlA legtöbbünknek csak időskori képek élnek az emlékezetünkben II. Erzsébet királynő férjéről, Fülöp hercegről. Érdemes azonban megnézni a régi fotóit, ugyanis rendkívül jóképű férfi volt. TV + Sztárok--Császármetszéséről nyilatkozott Marge: életmentő beavatkozás volthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-csaszarmetszeserol-nyilatkozott-marge-eletmento-beavatkozas-volt.htmlMarge három hete adott életet második gyermekének, aki végül császármetszéssel jött világra. Több komplikáció miatt volt szükség a beavatkozásra. TV + SztárokOrigoTóth Vera egyre vékonyabb - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-toth-vera-egyre-vekonyabb.htmlTóth Verán jól látszik, hogy keményen edz: egyre karcsúbb és karcsúbb az énekesnő. TV + Sztárok--Curtis arról vallott, hogy nem veti meg az alkoholthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-curtis-arrol-vallott-hogy-nem-veti-meg-az-alkoholt.htmlCurtist sokan féltik attól, hogy visszaeshet, de a rapper leszögezte, feleslegesen aggódnak. TV + SztárokOrigoEz a véleménye Bochkor Gábornak a menstruáló nőkrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-ez-a-velemenye-bochkor-gabornak-a-menstrualo-nokrol.htmlHavi bűnnek nevezte a menstruációt a műsorában Bochkor Gábor. Állítólag bocsánatot kért a felvétel után. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.