Kozso a kedveséről mesélt, újra szerelmes

Forrás: Facebook - Ámokfutók -
párkapcsolat szerelmes Velence Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Velencében járt Kozso, ám most nemcsak az utazásáról mesélt, hanem arról is, hogy új szerelem van az életében. 

"A szerelem az egy csoda dolog. Nagyon nehéz megtalálni, nekem legalábbis az volt az utóbbi öt-tíz évben" – mesélte Kozso. Igaz, hogy már több mint két és fél éve együtt vannak a kedvesével, de a nagy nyilvánosságnak még nem mutatta be.

Mint mondta: kedvese dönt majd arról, hogy szeretné-e, hogy megismerjék. A zenész szíve szerint az egész világnak bemutatná. Arról is beszélt, hogy ő egy érzékeny férfi, sokszor tud sírni. Nemrégiben Velencében jártak. "Minden átlag 2-3 hónapban elmegyek Velencébe" – mondta Kozso, akinek nagyon könnyű alkotni, dalokat írni abban a városban.

Molnár Andi melltartóban mutatta meg magát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-molnar-andi-melltartoban-mutatta-meg-magat.htmlMolnár Andi szokatlanul merész fotót töltött fel a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Jolly és Suzy nem szakítanak teljesen: vállalnak közös fellépésekethttp://www.life.hu/sztarok/20190612-jolly-es-suzy-nem-szakitanak-teljesen-vallalnak-kozos-fellepeseket.htmlJolly élete teljesen megváltozott, mióta elköltözött Suzytól, ám nem szakít teljesen a korábbi házaspár. TV + SztárokOrigoStohl András gyönyörű hölgyekkel borozgatotthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-stohl-andras-gyonyoru-holgyekkel-borozgatott.htmlSzéles mosollyal látható gyönyörű kolléganői, Kovács Patrícia és Balsai Mónika gyűrűjében Stohl András. Úgy tűnik, egy kis előadás utáni lazításra indultak. TV + SztárokOrigoSzakított Hajdú Péter és Alföldy Anna? Eltűntek a közös fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-szakitott-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-eltuntek-a-kozos-fotok.htmlLehet, hogy véget ért Hajdú Péter és Alföldy Anna között a nagy szerelem? Árulkodó jelek! TV + SztárokOrigoVasvári Vivien nem szégyelli a műmelleit, pedig sokan bántják őt a műtétei miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-vasvari-vivien-nem-szegyelli-mumelleit-pedig-sokan-bantjak-ot-mutetei-miatt.htmlVasvári Vivien sosem tagadta, hogy több plasztikai műtéten is átesett. Sokan bántják emiatt, de őt nem zavarják a negatív kommentek: nem akar senkinek sem megfelelni. TV + SztárokOrigoCsapatépítőn sérült meg az Éjjel-Nappal Budapest Tamarájahttp://www.life.hu/sztarok/20190612-csapaepiton-serult-meg-az-ejjel-nappal-budapest-tamaraja.htmlCsapatépítőn sérült meg az Éjjel-Nappal Budapest Tamarája. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.