Marsi Anikó három hónappal a combcsonttörése után újra elkezdett futni

csonttörés combcsont futás Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó a súlyos sérülése után három hónappal újra elkezdett futni.

Marsi Anikó elárulta, három hónappal a combcsonttörése után újra elkezdett futni. Bár az orvosok még óvatosságra intették, ő már nem tudott tovább várni, újra hódolni akart a szenvedélyének. A FEM3-nak elárulta, az adás előtt felment a Normafára kocogni.

Képzeljétek el, három hónap után a legelső futásomon túl vagyok. Elvileg arról volt szó, hogy hozzátok futócuccban jövök, és innen elmegyek majd a Rákos-patak partjára, és úgy csinálok majd, mintha futnék... De úgy döntöttem, hogy mielőtt jönnék hozzátok, felmegyek a Normafára, ahol végig rekortán van egészen a János-hegyi kilátóig, és egy fél órát kocogtam. Néha megálltam, amikor úgy éreztem, mintha szúrna a térdem... Azt éreztem, ennél nagyobb eufória a világon nincs!"

Kozsó kedveséről mesélt, újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190612-kozso-kedveserol-meselt-ujra-szerelmes.htmlVelencében járt Kozso, ám most nemcsak utazásáról mesélt hanem arról is, hogy új szerelem van az életében. TV + SztárokOrigoJolly és Suzy nem szakítanak teljesen: vállalnak közös fellépésekethttp://www.life.hu/sztarok/20190612-jolly-es-suzy-nem-szakitanak-teljesen-vallalnak-kozos-fellepeseket.htmlJolly élete teljesen megváltozott, mióta elköltözött Suzytól, ám nem szakít teljesen a korábbi házaspár. TV + SztárokOrigoKiderült, hogy elhízáshoz vezethet a tévé előtt alváshttp://www.life.hu/sztarok/20190612-kiderult-hogy-elhizashoz-vezethet-a-teve-elott-alvas.htmlKutatók kiderítették, hogy elhízáshoz vezethet, ha a tévé előtt alszunk el. TV + SztárokOrigoStohl András gyönyörű hölgyekkel borozgatotthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-stohl-andras-gyonyoru-holgyekkel-borozgatott.htmlSzéles mosollyal látható gyönyörű kolléganői, Kovács Patrícia és Balsai Mónika gyűrűjében Stohl András. Úgy tűnik, egy kis előadás utáni lazításra indultak. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien nem szégyelli a műmelleit, pedig sokan bántják őt a műtétei miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-vasvari-vivien-nem-szegyelli-mumelleit-pedig-sokan-bantjak-ot-mutetei-miatt.htmlVasvári Vivien sosem tagadta, hogy több plasztikai műtéten is átesett. Sokan bántják emiatt, de őt nem zavarják a negatív kommentek: nem akar senkinek sem megfelelni. TV + SztárokOrigoEgyütt edz Pumped Gabo és Aurelio - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-egyutt-edz-pumed-gabo-es-aurelio.htmlPumped Gabo és Aurelio nem mindennapi fotón mutatták meg, hogyan szoktak együtt edzeni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.