Balsai Mónika Stohl András bor Kovács Patrícia gyönyörű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Széles mosollyal látható gyönyörű kolléganői, Kovács Patrícia és Balsai Mónika gyűrűjében Stohl András. Úgy tűnik, egy kis előadás utáni lazításra indultak. 

Boldogan borozgat kollégáival Stohl András a legújabb róla készült fotón. Gyönyörű kolléganői, Kovács Patrícia és Balsai Mónika között foglalt helyet. Velük tartott Schmied Zoltán is – szúrta ki a Ripost.

Úgy tűnik, hogy a Házassági leckék középhaladóknak című előadásuk után lazítottak egyet. Bizonyára jól sikerült, hiszen nagyon boldognak tűnnek.

Stohl András a kollégáival lazított Forrás: Instagram/kovacspatriciahivatalos

Vasvári Vivien nem szégyelli műmelleit, pedig sokan bántják őt műtétei miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-vasvari-vivien-nem-szegyelli-mumelleit-pedig-sokan-bantjak-ot-mutetei-miatt.htmlVasvári Vivien sosem tagadta, hogy több plasztikai műtéten is átesett. Sokan bántják emiatt, de őt nem zavarják a negatív kommentek: nem akar senkinek sem megfelelni. TV + SztárokOrigoCsapatépítőn sérült meg az Éjjel-Nappal Budapest Tamarájahttp://www.life.hu/sztarok/20190612-csapaepiton-serult-meg-az-ejjel-nappal-budapest-tamaraja.htmlCsapatépítőn sérült meg az Éjjel-nappal Budapest Tamarája. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi zokogott, amikor értesült Benke Laci bácsi halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-schobert-norbi-zokogott-amikor-ertesult-benke-laci-bacsi-halalarol.htmlSchobert Norbi tudta, hogy Benke Laci bácsi egészsége nem jó, halálhíre mégis váratlanul érte. Zokogott, amikor értesült arról, távozott a barátja.TV + SztárokOrigoEgyütt edz Pumed Gabo és Aurelio - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-egyutt-edz-pumed-gabo-es-aurelio.htmlPumped Gabo és Aurelio nem mindennapi fotón mutatták meg, hogyan szoktak együtt edzeni.TV + Sztárok--Rosszul lett a színpadon Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-rosszul-lett-a-szinpadon-korda-gyorgy.htmlKorda György rengeteget koncertezik, de szüksége van pihenőre néhány szám után, hogy bírja a bulit. Legutóbb is szünetre kellett mennie, amivel megijesztette rajongóit. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEz történhet Demcsák Zsuzsával, ha bebizonyosodik, ittasan vezetetthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-ez-tortenhet-demcsak-zsuzsaval-ha-bebizonyosodik-ittasan-vezetett.htmlSajtóértesülések szerint Demcsák Zsuzsát előállították a rendőrök, méghozzá ittas vezetés miatt. Ha bebizonyosodik, hogy tényleg fogyasztott alkoholt, nagy bajba kerülhet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.