Szakított Hajdú Péter és Alföldy Anna? Eltűntek a közös fotók

Forrás: Facebook/Hajdú Péter, Facebook/Ritual by NONO -
Alföldy Anna szerelem Hajdú Péter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy véget ért Hajdú Péter és Alföldy Anna között a nagy szerelem? Árulkodó jelek!

Hajdú Péter és barátnője, Alföldy Anna csak néhány hónapja vállalták fel a kapcsolatukat, és elárulták, az interneten ismerkedtek meg egymással. Szerelmükről részletesen is beszámoltak, Anna azt is bevallotta, hogy a nagyszülei nagyon féltik őt ettől a kapcsolattól.

Hajdú Péter és egykori(?) kedvese, Alföldy Anna Forrás: Facebook/Hajdú Péter, Facebook/Ritual by NONO

Természetesen számos közös fotó is megjelent róluk a közösségi oldalaikon, ám lehet, hogy a nagy szerelem már véget is ért. A szerelmük emlékei, vagyis a közös képek ugyanis eltűntek az Instagramról, nincs nyoma már a kapcsolatuknak az interneten. Vajon ez azt jelenti, hogy szakítottak?

Vasvári Vivien nem szégyelli műmelleit, pedig sokan bántják őt műtétei miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-vasvari-vivien-nem-szegyelli-mumelleit-pedig-sokan-bantjak-ot-mutetei-miatt.htmlVasvári Vivien sosem tagadta, hogy több plasztikai műtéten is átesett. Sokan bántják emiatt, de őt nem zavarják a negatív kommentek: nem akar senkinek sem megfelelni. TV + SztárokOrigoCsapatépítőn sérült meg az Éjjel-Nappal Budapest Tamarájahttp://www.life.hu/sztarok/20190612-csapaepiton-serult-meg-az-ejjel-nappal-budapest-tamaraja.htmlCsapatépítőn sérült meg az Éjjel-nappal Budapest Tamarája. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi zokogott, amikor értesült Benke Laci bácsi halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-schobert-norbi-zokogott-amikor-ertesult-benke-laci-bacsi-halalarol.htmlSchobert Norbi tudta, hogy Benke Laci bácsi egészsége nem jó, halálhíre mégis váratlanul érte. Zokogott, amikor értesült arról, távozott a barátja.TV + SztárokOrigoEgyütt edz Pumed Gabo és Aurelio - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-egyutt-edz-pumed-gabo-es-aurelio.htmlPumped Gabo és Aurelio nem mindennapi fotón mutatták meg, hogyan szoktak együtt edzeni.TV + Sztárok--Ez történhet Demcsák Zsuzsával, ha bebizonyosodik, ittasan vezetetthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-ez-tortenhet-demcsak-zsuzsaval-ha-bebizonyosodik-ittasan-vezetett.htmlSajtóértesülések szerint Demcsák Zsuzsát előállították a rendőrök, méghozzá ittas vezetés miatt. Ha bebizonyosodik, hogy tényleg fogyasztott alkoholt, nagy bajba kerülhet. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese beleszeretett Ciprusba: oda is költöznehttp://www.life.hu/sztarok/20190611-safrany-emese-beleszeretett-ciprusba-oda-is-koltozne.htmlAleskát olyannyira lenyűgözte egy csodás ország, hogy komolyan elgondolkozott a költözésen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.