Csisztu Zsuzsa házassága nehézségeiről vallott

Fotó: Polyák Attila - Origo -
házasság válság mélypont Csisztu Zsuzsa dr. Ketskés Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa elárulta, az ő házasságában is akadtak bőven mélypontok.

Bár az ország egyik legkedveltebb sztárpárjának számítanak, és 13 éve együtt vannak, Csisztu Zsuzsa és dr. Ketskés Norbert házasságában is voltak mélypontok. Kemény munkával azonban újra sikerült rendezniük dolgaikat és visszahozták a tüzet a kapcsolatukba.

A házasságunk alatt számos tragédiát, veszteséget kellett túlélnünk, és komoly nehézségeket megoldanunk. A szüleim betegsége és elvesztése nagy próbatétel volt, de például a második gyerek születése utáni költözés is igencsak próbára tett minket. Elfogyott minden spórolt pénzünk, a nyakunkon volt a hatalmas hitel, az új lakásba még nem mehettünk, de a meglévőből el kellett jönni két pici gyerekkel a tél kellős közepén. Nem vagyok egy sírós fajta, de akkor volt pár álmatlan és átsírt éjszakám. Aztán megoldottuk, mint eddig mindent” – árulta el Csisztu a hot! magazinnak.

Csisztu Zsuzsa tudja, egy házasságon folyamatosan dolgozni kell Fotó: Polyák Attila - Origo
Dunai hajóbaleset: nyilatkozott a Clark Ádám úszódaru kapitányahttp://www.life.hu/sztarok/20190613-dunai-hajobaleset-nyilatkozott-a-clark-adam-uszodaru-kapitanya.htmlA Clark Ádám úszódaru kapitánya elmondta, nagyon nehéz dolguk volt a Hableány roncsának kiemelésekor. TV + SztárokOrigoFalatnyi bikiniben pózoltak a Barátok közt színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20190613-falatnyi-bikiniben-pozoltak-a-baratok-kozt-szinesznoi.htmlKardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina ledobta a textilt, hogy megmutassák, milyen szexik fürdőruhában. TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka visszakapta millióit, amivel a kivitelezője lépett lehttp://www.life.hu/sztarok/20190613-kapocs-zsoka-visszakapta-millioit-amivel-a-kivitelezoje-lepett-le.htmlKapócs Zsóka végre visszakapta azt a hatalmas összeget, amellyel kivitelezője lépett le korábban. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsát élőben kérdezték az ittas vezetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-demcsak-zsuzsat-eloben-kerdeztek-az-ittas-vezeteserol.htmlDemcsák Zsuzsát Balázsék kérdezték a feltehetően ittas vezetéséről, de az exműsorvezető nem volt hajlandó válaszolni. TV + SztárokOrigoEsztergályos Cecília fütyül a szabályokra, ami a táplálkozást illetihttp://www.life.hu/sztarok/20190612-esztergalyos-cecilia-futyul-a-szabalyokra-ami-a-taplalkozast-illeti.htmlLecsót készített a Fem3 Café stúdiójában Esztergályos Cecília. Közben elmondta, hogy szinte semmilyen szabályt nem tart be, ami a táplálkozást illeti. TV + Sztárok--Ledobta ruháit Winnie Harlow – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-ledobta-ruhait-winnie-harlow.htmlWinnie Harlow egy szál bugyiban mutatta meg magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.