Egy ismerős kitálalt Bradley Cooper és Lady Gaga kapcsolatáról

Forrás: NORTHFOTO/Ampas -
Irina Shayk Csillag születik (film) Bradley Cooper Lady Gaga kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy valóban nagyon szoros a kapcsolat Bradley Cooper és Lady Gaga között.

Egy ismerős szerint továbbra is nagyon erős a kapcsolat Bradley Cooper és Lady Gaga között, azt azonban senki nem tudja megmondani, vajon ez egy bimbózó románc kezdete vagy pedig megmarad barátságnak.

„Egy igen ritka, szoros kötelék van közöttük. De hogy ez egy igaz szerelem történetének kezdete-e, azt korai lenne megmondani” – idézi a People magazin az illető szavait.

Lady Gaga és Bradley Cooper Forrás: NORTHFOTO/Ampas

Mint ismeretes, a páros még a Csillag születik forgatásán lett jóban egymással és sokan már azt rebesgették, hogy összejöttek. Az ismerős azonban cáfolja, hogy az énekesnő személye miatt ment volna tönkre Cooper és Irina Shayk párkapcsolata.

Az viszont kétségtelen, hogy a pletykák és a sok távollét hozzájárult ahhoz, hogy ők ketten szétmenjenek.”

Kylie Jenner A szolgálólány meséje témájú bulit rendezett, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-kylie-jenner-a-szolgalolany-meseje-temaju-bulit-rendezett-kiakadtak-a-rajongok.htmlFelbőszítette rajongóit Kylie Jenner. A celeb egy olyan partit szervezett, amelynek témája A szolgálólány meséje című sorozat volt. A nők kizsákmányolásával foglalkozó alkotást sokak szerint szerint ennél sokkal komolyabban kell venni. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa házassága nehézségeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190613-csisztu-zsuzsa-hazassaga-nehezsegeirol-vallott.htmlCsisztu Zsuzsa elárulta, az ő házasságában is akadtak bőven mélypontok. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoDemcsák Zsuzsát élőben kérdezték az ittas vezetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-demcsak-zsuzsat-eloben-kerdeztek-az-ittas-vezeteserol.htmlDemcsák Zsuzsát Balázsék kérdezték a feltehetően ittas vezetéséről, de az exműsorvezető nem volt hajlandó válaszolni. TV + SztárokOrigoEzek voltak minden idők legdrágább sztáresküvőihttp://www.life.hu/sztarok/20190612-ezek-voltak-minden-idok-legdragabb-sztareskuvoi.htmlA hírességeknek van mit a tejbe aprítani, hát miért éppen az életük legfontosabb napján spórolnának? A fényűző luxusesküvőikre forintba átszámítva milliárdokat is képesek elkölteni szemrebbenés nélkül. A csúcstartó Harry herceg és Meghan Markle, de Vilmos hercegék esküvője is hihetetlenül sokba került! TV + SztárokOrigoSütő Enikő megmutatta az alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-suto-eniko-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlÚj fotót töltött fel a közösségi oldalára Sütő Enikő. Az egykori modell 59 évesen is elképesztően fest. TV + Sztárok--Újra összejött Kristen Stewart és Stella Maxwellhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-ujra-osszejott-kristen-stewart-es-stella-maxwell.htmlKristen Stewart és Stella Maxwell újra együtt vannak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.