Falatnyi bikiniben pózoltak a Barátok közt színésznői

Forrás: RTL Klub -
fotó Barátok közt bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina ledobta a textilt, hogy megmutassák, milyen szexik fürdőruhában.

A Barátok közt csinos színésznői úgy mutatták meg magukat, mint még soha. Kardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina ledobta a textilt, bikiniben pózoltak a fotós kamerája előtt.

Falatnyi bikiniben pózoltak a Barátok közt színésznői Forrás: RTL Klub

Egyáltalán nem voltak zavarban, sőt, kifejezetten jól érezték magukat a falatnyi bikinikben. Ugyan nekik is meg kellett barátkozniuk a testükkel, ma már büszkék az idomaikra.

Kapócs Zsóka visszakapta millióit, amivel a kivitelezője lépett lehttp://www.life.hu/sztarok/20190613-kapocs-zsoka-visszakapta-millioit-amivel-a-kivitelezoje-lepett-le.htmlKapócs Zsóka végre visszakapta azt a hatalmas összeget, amellyel kivitelezője lépett le korábban. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsát élőben kérdezték az ittas vezetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-demcsak-zsuzsat-eloben-kerdeztek-az-ittas-vezeteserol.htmlDemcsák Zsuzsát Balázsék kérdezték a feltehetően ittas vezetéséről, de az exműsorvezető nem volt hajlandó válaszolni. TV + SztárokOrigoSütő Enikő megmutatta az alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-suto-eniko-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlÚj fotót töltött fel a közösségi oldalára Sütő Enikő. Az egykori modell 59 évesen is elképesztően fest. TV + Sztárok--Esztergályos Cecília fütyül a szabályokra, ami a táplálkozást illetihttp://www.life.hu/sztarok/20190612-esztergalyos-cecilia-futyul-a-szabalyokra-ami-a-taplalkozast-illeti.htmlLecsót készített a Fem3 Café stúdiójában Esztergályos Cecília. Közben elmondta, hogy szinte semmilyen szabályt nem tart be, ami a táplálkozást illeti. TV + Sztárok--Bikiniben lazít egy jacht fedélzetén Dobó Kata – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-bikiniben-lazit-egy-yacht-fedelzeten-dobo-kata.htmlDobó Kata egy friss fotóján a Balatonon lazít egy jacht fedélzetén. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLabancz Lilla edzés közben villantotta meg dekoltázsáthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-labancz-lilla-edzes-kozben-villantotta-meg-dekoltazsat.htmlEgy tetőteraszon edzett Labancz Lilla, ám mielőtt belekezdett volna a gyakorlatokba, megvillantotta a kebleit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.