Kapócs Zsóka visszakapta millióit, amivel a kivitelezője lépett le

Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka -
felújítás Kapócs Zsóka milliók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka végre visszakapta azt a hatalmas összeget, amellyel kivitelezője lépett le korábban.

Mint arról már beszámoltunk, egy kivitelező verte át Kapócs Zsókát. A férfi újította volna fel a sztáranyuka lakását, ám rossz munkát végzett és le is lépett a hét és fél millióval. Persze Zsóka nem hagyta annyiban a dolgot és harcolt a pénzéért – most úgy tűnik, sikeresen: végre visszakapta, ami az övé.

Győzött az igazság! Megkaptam a pénzt, aminek nagyon örülök, de ezen a ponton muszáj megjegyeznem, hogy a boldogságom nemcsak a pénz visszaszerzésének szól, hanem az erkölcsi győzelemnek is. Remélem, hogy hamarosan minden károsult megkaphatja a pénzét, nem csak én. A legnagyobb kincs, hogy visszaállt a lelki békém, így visszakapott a családom” – mondta el a Blikknek.

Kapócs Zsóka fellélegezhet, visszakapta a pénzét Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka
Egy forintot sem hagyott párjára George Michaelhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-egy-forintot-sem-hagyott-parjara-george-michael.htmlKiderült, hogy George Michael egy forintot sem hagyott szerelmére, Fadi Fawazra. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát élőben kérdezték az ittas vezetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-demcsak-zsuzsat-eloben-kerdeztek-az-ittas-vezeteserol.htmlDemcsák Zsuzsát Balázsék kérdezték a feltehetően ittas vezetéséről, de a volt műsorvezető nem volt hajlandó válaszolni. TV + SztárokOrigoEzek voltak minden idők legdrágább sztáresküvőihttp://www.life.hu/sztarok/20190612-ezek-voltak-minden-idok-legdragabb-sztareskuvoi.htmlA hírességeknek van mit a tejbe aprítani, hát miért éppen az életük legfontosabb napján spórolnának? A fényűző luxusesküvőikre forintba átszámítva milliárdokat is képesek elkölteni szemrebbenés nélkül. A csúcstartó Harry herceg és Meghan Markle, de Vilmos hercegék esküvője is hihetetlenül sokba került! TV + SztárokOrigoKiderült, valóban szakított-e Hajdú Péter és Alföldy Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190612-kiderult-valoban-szakitotte-hajdu-peter-es-alfoldy-anna.htmlEltűntek a Hajdú Péterrel közös fotók Alföldy Anna közösségi oldaláról. A pár csak néhány hónappal ezelőtt vállalta fel kapcsolatát. A fiatal modell most megszólalt, elmondta, valóban különváltak-e. TV + SztárokOrigoSütő Enikő megmutatta az alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-suto-eniko-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlÚj fotót töltött fel a közösségi oldalára Sütő Enikő. Az egykori modell 59 évesen is elképesztően fest. TV + Sztárok--Dua Lipát photoshopolással vádolták: így vágott visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190612-dua-lipat-photoshoppal-vadoltak-igy-vagott-vissza.htmlDua Lipa teljesen kiakadt azon, hogy azzal vádolták meg, retusálta gyermekkori fotóit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.