Polgár Tünde fiát azzal vádolták meg, hogy teherbe ejtett egy lányt

Polgár Dániel vád Polgár Tünde influenszer várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Influenszerként is tevékenykedik a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Polgár Tünde fia, a 17 éves Dániel. Egy kommentelő most durva vádakkal illette.

A Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Polgár Tünde 17 éves fia, Dániel influenszerként is tevékenykedik. Instagram-oldalán egy követő most durva dolgot állít a fiúról. Azt írja, a vlogger teherbe ejtett egy Fanni nevű lányt, aki el szeretné vetetni a gyereket – írja a Bors.

„Ez nem vicces, ez egy szörnyű pletyka” – reagált Dániel a vádra.

Durva dolgot állít egy kommentelő Polgár Tünde fiáról Forrás: YouTube/Polgár Dániel

A lap megkereste a fiú édesanyját, Polgár Tündét is. „Mondtak már rá többféle dolgot, de ez a gyerek dolog egyenesen nevetséges” – jelentette ki a luxusfeleség.

Azt is kifejtette, hogy amikor Dani elindította a vlogját, elbeszélgettek vele, hogy felkészítsék arra, sokaktól kap majd hideget-meleget. „Figyelmeztettük, hogy nem szabad ezzel törődni. Természetesen ha valaki egy határt átlép, akkor magunk vesszük kezünkbe az ügyet, jelentjük vagy tiltjuk a kellemetlenkedőt” – magyarázta a nő.

Suzy gyászol: elvesztette kollégájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190613-suzy-gyaszol-elvesztette-kollegajat.htmlKollégáját és jó barátját veszítette el Suzy: képtelen felfogni, hogy távozott a férfi az élők sorából. TV + SztárokOrigoBradley Cooper édesanyja miatt mehetett tönkre a színész és Irina Shayk kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190613-bradley-cooper-edesanyja-miatt-mehetett-tonkre-a-szinesz-es-irina-shayk-kapcsolata.htmlÁllítólag Bradley Cooper édesanyja miatt szakított a színész Irina Shaykkal. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa házassága nehézségeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190613-csisztu-zsuzsa-hazassaga-nehezsegeirol-vallott.htmlCsisztu Zsuzsa elárulta, az ő házasságában is akadtak bőven mélypontok. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKylie Jenner A szolgálólány meséje témájú bulit rendezett, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-kylie-jenner-a-szolgalolany-meseje-temaju-bulit-rendezett-kiakadtak-a-rajongok.htmlFelbőszítette rajongóit Kylie Jenner. A celeb egy olyan partit szervezett, amelynek témája A szolgálólány meséje című sorozat volt. A nők kizsákmányolásával foglalkozó alkotást sokak szerint szerint ennél sokkal komolyabban kell venni. TV + Sztárok--Elárverezik Gáspár Győzőék családi ékszereithttp://www.life.hu/sztarok/20190613-elarverezik-gaspar-gyozoek-csaladi-ekszereit.htmlElárverezik Győzikéék családi ékszereit: a család nem akarja annyiban hagyni a dolgot. TV + Sztárok--Falatnyi bikiniben pózoltak a Barátok közt színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20190613-falatnyi-bikiniben-pozoltak-a-baratok-kozt-szinesznoi.htmlKardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina ledobta a textilt, hogy megmutassák, milyen szexik fürdőruhában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.