Sári Évi még nem áll készen egy új kapcsolatra

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sári Évi szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évig élt boldog párkapcsolatban Sári Évi, de szakítás lett a vége. A színésznő egyelőre gyászolja a kapcsolatot.

Sári Évi két évig volt együtt a párjával, de márciusban elváltak útjaik. A színésznőt ostromolják a hódolók azóta, hogy ismét szingli lett, de még nem áll készen az új kapcsolatra.

Sári Évi még gyászolja a szakítást Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nem tudok egyik kapcsolatból belerohanni a másikba, meg kell gyászolnom a szakítást, de nyitott szemmel járok" – mondta a Hot! Magazinnak Évi, akinek nincs kifejezett ideálja. „Nincs ideálom. Nem hiszek abban, hogy idővel megszeretjük egymást. Ránézek valakire, és vagy megvan az érzés azonnal, vagy nincs. Mindegy, hogy két méter magas-e vagy százhetven centis, szőke-e vagy barna... Voltak az életemben tipikus szépfiúk és olyanok is, akik a humorukkal vagy az intelligenciájukkal fogtak meg" – árulta el a színésznő.

Falatnyi bikiniben pózoltak a Barátok közt színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20190613-falatnyi-bikiniben-pozoltak-a-baratok-kozt-szinesznoi.htmlKardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina ledobta a textilt, hogy megmutassák, milyen szexik fürdőruhában. TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka visszakapta millióit, amivel a kivitelezője lépett lehttp://www.life.hu/sztarok/20190613-kapocs-zsoka-visszakapta-millioit-amivel-a-kivitelezoje-lepett-le.htmlKapócs Zsóka végre visszakapta azt a hatalmas összeget, amellyel kivitelezője lépett le korábban. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsát élőben kérdezték az ittas vezetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-demcsak-zsuzsat-eloben-kerdeztek-az-ittas-vezeteserol.htmlDemcsák Zsuzsát Balázsék kérdezték a feltehetően ittas vezetéséről, de az exműsorvezető nem volt hajlandó válaszolni. TV + SztárokOrigoSütő Enikő megmutatta az alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-suto-eniko-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlÚj fotót töltött fel a közösségi oldalára Sütő Enikő. Az egykori modell 59 évesen is elképesztően fest. TV + Sztárok--Dua Lipát photoshopolással vádolták: így vágott visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190612-dua-lipat-photoshoppal-vadoltak-igy-vagott-vissza.htmlDua Lipa teljesen kiakadt azon, hogy azzal vádolták meg, retusálta gyermekkori fotóit. TV + Sztárok--Ledobta ruháit Winnie Harlow – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-ledobta-ruhait-winnie-harlow.htmlWinnie Harlow egy szál bugyiban mutatta meg magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.