Bódi Sylvi elárulta, volt már egyéjszakás kalandja

Forrás: VIASAT3/Jason Reposar -
egyéjszakás kaland szex Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi elárulta, hogy volt már egyéjszakás kalandja, de alapvetően ő egy klasszikus nő, akit meg kell hódítani. 

Bódi Sylvi egyedülálló, de hiszi, hogy megtalálja még az igazit. Rengeteg hódolója van, de sokan félnek tőle, ami szerinte a szép nők átka. „De kérdem én: hol vannak azok, akik háborúba mentek, és csatákat nyertek? Az alfa hímek. Mert ők kellenek nekünk” – idézi a Bors Sylvi Szerelemcsütörtök című műsorban tett nyilatkozatát.

Bódi Sylvinek volt már egyéjszakás kalandja Forrás: VIASAT3/Jason Reposar

„Egyszer, valahol, valahogyan úgyis keresztezzük egymás útját. De hozzáteszem, nem vagyok könnyű préda, én klasszikus nő vagyok, akit meg kell hódítani. Jó, nem mondom, hogy nem volt még soha egyéjszakás kalandom, mert az istenek szigetén, ahol jött a hullám, és a naplementében ugrott a delfin, akkor jött a szerelem is, aztán másnap balra el, úgyhogy nem áltatom magam. De azt gondolom, hogy egy nő fejére akkor kerül fel a korona, amikor édesanyává válik, és nagyon remélem, hogy egyszer majd nekem is megadatik ez a csoda” – mondta Sylvi.

Palvin Barbi évfordulót ünnepel kedvesével, Dylan Sprouse-szalhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-palvin-barbi-evfordulot-unnepel-kedvesevel-dylan-sprouseszal.htmlSokáig nem árulta el Palvin Barbara, hogy valóban együtt járnak-e Dyal Sprouse-szal. Ma már nem titkolják szerelmüket, most épp évfordulójukat ünneplik. Ebből az alkalomból Palvin eddig nem látott képeket osztott meg magukról. TV + Sztárok--Fésűs Nelly büszke magára: második lett egy rúdtáncbajnokságonhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-fesus-nelly-buszke-magara-masodik-lett-egy-rudtanc-bajnoksagon.htmlEsküvője, majd nászútja után egy hónapja maradt Fésűs Nellynek arra, hogy felkészüljön a rúdtáncbajnokságra. Először azt gondolta, nem jó ötlet volt benevezni, mégis ezüstérmet szerzett. TV + SztárokOrigoEgymásra talált VV Vivien és VV Csokihttp://www.life.hu/sztarok/20190617-egymasra-talalt-vv-vivien-es-vv-csoki.htmlErre talán senki nem számított: összejött VV Vivien és VV Csoki. TV + SztárokOrigoA Csernobil színészének, Alex Fernsnek a nagybátyja az atomkatasztrófa miatt halhatott meghttp://www.life.hu/sztarok/20190617-a-csernobil-szineszenek-alex-fernsnek-a-nagybatyja-az-atomkatasztrofa-miatt-halhatott-meg.htmlA Csernobil színésze, Alex Ferns elárulta, nagybátyja halálában közre játszhatott az atomkatasztrófa. TV + SztárokOrigoAndrew Garfield pucéran, bilincsbe verve sétált az utcánhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-andrew-garfield-puceran-bilincsbe-verve-setalt-az-utcan.htmlMeglepő felvételt tett közzé a Twitteren egy filmrajongó. Andrew Garfield színész ugyanis anyaszült meztelenül sétált Hollywood utcáin. Természtesen csak egy filmforgatásról volt szó, ennek ellenére a látvány igencsak megdöbbentő. TV + Sztárok--Durrdefektet kapott Péter Szabó Szilviék turnébuszahttp://www.life.hu/sztarok/20190617-durrdefektet-kapott-peter-szabo-szilviek-turnebusza-senki-nem-serult-meg.htmlTragédiával is végződhetett volna Péter Szabó Szilvia és zenekarának az az útja, amikor péntek éjjel Kaposvárról hazafelé autóztak. A csapatot szállító busz az M7-es sztrádán nagyjából 100 kilométer/órás tempónál durrdefektet kapott, a gyakorlott sofőr lélekjelenlétének köszönhetően azonban senki nem sérült meg. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.