Demcsák Zsuzsa indiai férje sem vezethet automatikusan Magyarországon

Demcsák Zsuzsa indiai férj vezetés jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa megnehezítette a saját helyzetét, amennyiben igaz, hogy ittasan vezetett. Indiai férje ugyanis nem segítheti ki: ő sem vezethet hazánkban. 

Demcsák Zsuzsát állítólag ismét ittas vezetésen kapták. Sajtóértesülések szerint az egykori műsorvezetőt a rendőrök azért állították meg, mert a buszsávban hajtott, szondáztatás után pedig a járőrautóba ültették. Zsuzsa tagadja, hogy ittasan vezetett volna. Ha azonban valóban elveszik a jogosítványát, nehéz helyzetbe kerül. Férje ugyanis hamarosan Magyarországra érkezik, és sok hivatali ügyet kell majd elintézniük.

Demcsák Zsuzsa férje sem vezethet Magyarországon Forrás: TV2

Logikus lenne, hogy ebben az esetben a férfi vezessen majd, ám ő nem ülhet volán mögé Magyarországon. Az indiai jogosítványát – amennyiben csak az van neki – itt ugyanis nem ismerik el. Az ország nem írta alá annak idején az 1968. évi Bécsi Közúti Közlekedési Egyezményt. Ez egy közös szabályozáson alapuló megállapodás, amely egységes vizsgát követel az aláíró országok állampolgáraitól. Indiában jóval könnyebb megszerezni a jogosítványt, erről beszélt a Ripostnak egy közlekedésbiztonsági szakértő. „Az indiai jogosítvány Magyarországon nem honosítható egyenes úton, mivel az ottani szabályozás és vezetési kultúra merőben eltér a hazaitól. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy indiai sofőr nálunk nem vezethet” – mondta Pausz Ferenc. Vizsgáznia kell, ha itt szeretne volán mögé ülni.

Détár Enikő válásról beszélt: szerinte sokszor a nőket hibáztatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-detar-eniko-valasrol-beszelt-szerinte-sokszor-a-noket-hibaztatjak.htmlHarminc év házasság után, hat évvel ezelőtt vált el Rékasi Károly és Détár Enikő. A színésznő most arról mesélt, hogyan élte meg azt az időszakot. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKiderült, ki Hosszú Katinka új pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20190617-kiderult-ki-hosszu-katinka-pasija.htmlHosszú Katinka Barcelonában turbékolt egy férfival, akinek kiléte nem maradt sokáig titok! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoDurrdefektet kapott Péter Szabó Szilviék turnébuszahttp://www.life.hu/sztarok/20190617-durrdefektet-kapott-peter-szabo-szilviek-turnebusza-senki-nem-serult-meg.htmlTragédiával is végződhetett volna Péter Szabó Szilvia és zenekarának az az útja, amikor péntek éjjel Kaposvárról hazafelé autóztak. A csapatot szállító busz az M7-es sztrádán nagyjából 100 kilométer/órás tempónál durrdefektet kapott, a gyakorlott sofőr lélekjelenlétének köszönhetően azonban senki nem sérült meg. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoA biztonsági őr lépett közbe: teljesen kiakadt Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190616-a-biztonsagi-or-lepett-kozbe-teljesen-kiakadt-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina általában nagyon kedves és türelmes mindenkivel, ám néha nála is elszakad a cérna. TV + SztárokOrigoLevél mögött bujkál Mihalik Enikő - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-level-mogott-bujkal-mihalik-eniko.htmlÚgy tűnik, Mihalik Enikő nem volt a legjobb kedvében: elbújt a kamera lencséje elől. TV + SztárokOrigoJude Law gyönyörű lánya, Iris már 18 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20190613-jude-law-gyonyoru-lanya-iris-mar-18-eves.htmlVilágszerte rajonganak a nők Jude Law-ért. Ám kevesen tudják, hogy lánya, Iris Law is remek géneket örökölt tőle. A fiatal lány most fejezte be az iskolát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.