Egy külföldi koncert során egy ágyban aludt Zalatnay Sarolta és Koncz Zsuzsa

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
Zalatnay Sarolta ágy Koncz Zsuzsa Kovács Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem hallott titokról hullott le a lepel: kiderült, hogy egy ágyban aludt Zalatnay Sarolta és Koncz Zsuzsa.

Koncz Zsuzsa, Kovács Kati és Zalatnay Sarolta egykor nagyon jó viszonyban voltak, sokszor jártak együtt fellépni. Ilyenkor azonban nem mindig jutott külön szoba az énekesnőknek, sőt, néha még külön ágy sem. Egy külföldi fesztivál során 1971-ben például osztozniuk kellett a fekhelyen.

Koncz Zsuzsa egy ágyban aludt Zalatnay Saroltával Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

„Zalatnayval a családi ágyban aludtunk” – idézi a Blikk Koncz Zsuzsát. Ugyan Zalatnay nem emlékszik már erre, de elképzelhetőnek tartja, hiszen nagyon jóban voltak. Olyannyira, hogy a ruháikat is cserélgették. Ha Cini nem is, Kovács Kati emlékszik még arra a bizonyos külföldi fellépésre.

"Ez nagyon édes volt, amikor megérkeztünk ebbe a szállodába. A Magyar Televízió – gondolom – úgy akarta, hogy egy helyen legyünk, ne mindenkinek külön szoba jusson, de szerintem az nem is lett volna jó. Ahogy a két lány meglátta a nagy franciaágyat, mindketten rávetették magukat, mint a gyerekek. Egy fekhely volt külön, és mondtam nekik: én jártam a legjobban, mert így csendben, nyugodtan alhatok. Szép emlékek, szinte gyerekek voltunk, fiatalok, tele reménnyel, mindenféle ellenségeskedéstől mentesek. Nem volt elkülönülés, mint most, mindenki megy a saját csapatával, és nem találkoznak egymással a zenészek” – mesélte Kovács Kati.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.