Hódi Pamelát azért támadták, mert nem vett részt lánya évzáróján

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke évzáró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamelát a közösségi oldalán támadták azért, mert nem vett részt Nati évzáróján.

Hódi Pamelát azért támadták a közösségi oldalakon, mert nem tudott részt venni kislánya, Nati évzáróján, ugyanis nyaralni volt. Az anyuka jogosan lett dühös a bántó kommentek miatt, hiszen az üdülés lefoglalásakor még nem tudták az évzáró időpontját. Instagramon válaszolt a támadásokra.

Hódi Pamelát azért támadták, mert nem vett részt a lánya évzáróján Forrás: Insatgram/Hódi Pamela
Emily Ratajkowski bikiniben mutatta meg testét minden szögbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-emily-ratajkowski-bikiniben-mutatta-meg-testet-minden-szogbol.htmlKék bikiniben és horgászkalapban vonaglik a tengerparton Emily Ratajkowski modell. Legújabb fotóit imádják a rajongók. TV + Sztárok--Szobafestőként keresi a kenyerét Mata Ricsihttp://www.life.hu/sztarok/20190617-szobafestokent-keresi-a-kenyeret-mata-ricsi.htmlAz X-Faktor sztárja, Mata Ricsi jelenleg szobafestőként dolgozik. TV + SztárokOrigoA rajongók miatt távolította el kislánya fotóját az Instáról Dwayne Johnsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-a-rajongok-miatt-tavolitotta-el-kislanya-fotojat-az-instarol-dwayne-johnson.htmlÚszni tanította kislányát Dawyne Johnson, erről pedig fotót is mutatott rajongóinak közösségi oldalán. A képpel azonan egy kisebb kommentlavinát indított el, mivel a gyermeken nem volt fürdőruha. TV + Sztárok--Palvin Barbi évfordulót ünnepel kedvesével, Dylan Sprouse-szalhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-palvin-barbi-evfordulot-unnepel-kedvesevel-dylan-sprouseszal.htmlSokáig nem árulta el Palvin Barbara, hogy valóban együtt járnak-e Dylan Sprouse-szal. Ma már nem titkolják szerelmüket, éppen az évfordulójukat ünneplik. Ebből az alkalomból a modell eddig nem látott képeket osztott meg magukról. TV + Sztárok--Fésűs Nelly büszke magára: második lett egy rúdtáncbajnokságonhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-fesus-nelly-buszke-magara-masodik-lett-egy-rudtanc-bajnoksagon.htmlEsküvője, majd nászútja után egy hónapja maradt Fésűs Nellynek arra, hogy felkészüljön a rúdtáncbajnokságra. Először azt gondolta, nem jó ötlet volt benevezni, mégis ezüstérmet szerzett. TV + SztárokOrigoKiderült, ki Hosszú Katinka új pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20190617-kiderult-ki-hosszu-katinka-pasija.htmlHosszú Katinka Barcelonában turbékolt egy férfival, akinek kiléte nem maradt sokáig titok. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.