Megjelent egy videó, amelyben Havas Jon bocsánatot kér a Trónok harca utolsó évadáért

Forrás: HBO -
Havas Jon bocsánat videó Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent egy videó, amelyben Havas Jon bocsánatot kér a Trónok harca utolsó évadáért. Megörültek a rajongók, de nem minden az, aminek látszik. 

Talán sosem volt jobban várt befejező évad a Trónok harcáénál – és nagyobb csalódást okozó sem. A befejezés után még petíciót is indítottak a rajongók az újraforgatásért, világos tehát, hogy nem elégedettek az emberek.

Kit Harington, Havas Jon a Trónok harcában Forrás: HBO

Kicsit azonban egy, a napokban kikerült videó enyhített a felháborodásukon, ugyanis abban Havas Jon bocsánatot kért az utolsó évadért. Mivel meglehetősen valóságosnak tűnt, sokan elhitték, hogy a színész valóban sajnálja a történteket, de gyorsan kiderült, hogy a felvételnek semmi köze nincs sem a sztárhoz, sem a stábhoz. Az Eating Things With Famous People YouTube-felhasználó készítette, de a tartalmával ennek ellenére maradéktalanul egyetértenek az elégedetlenkedők.

„Több szövegem van ebben a videóban, mint az egész utolsó évadban. Tudom, hogy a végén már semminek nem volt értelme. Amikor a Starbucks pohár a legkisebb hiba, tudod, hogy nagyon elcseszted. Mi vagyunk a hibásak. Sajnálom, hogy az egészet nagyjából hat nap alatt írtuk meg. Most pedig égessük el a nyolcadik évad forgatókönyvét, és felejtsük el örökre!” – mondja a videóban Havas Jon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.