Szilágyi Szilvia sztáranyuka Molnár Ferenc Caramel fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel felesége, Szilágyi Szilvi fürdőruhában mutatta meg magát.

Bár már túl van egy terhességen, Molnár Ferenc Caramel felesége ma is igazi bombanő. Szilágyi Szilvi most a közösségi oldalán fürdőruhában mutatta meg magát.

Számomra történelmi pillanat, fürdőruhába csomagoltam habtestem” – írta a képhez viccesen.

Egy skót dal nagyon hasonlít a TNT toplistás slágerérehttp://www.life.hu/sztarok/20190618-egy-skot-dal-nagyon-hasonlit-a-tnt-toplistas-slagerere.htmlA TNT Nem jön álom a szememre című slágerére a megszólalásig hasonlít egy skót dal. Az együttes tagjai a stúdióban meséltek a felismerésről. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin gyermekkoráról vallott: így élte meg azt az időszakothttp://www.life.hu/sztarok/20190618-gaspar-evelin-gyermekkorarol-vallott-igy-elte-meg-azt-az-idoszakot.htmlGáspár Evelin elárulta, nagyon büszke arra, hogy annak ellenére, egy ország követte figyelemmel gyerekkorát, tanult ember lett belőle. TV + SztárokOrigoFotókkal és videókkal bizonyítják a rajongók, hogy Tupac valójában élhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-fotokkal-es-videokkal-bizonyitjak-a-rajongok-hogy-tupac-valojaban-el.htmlSzinte nem telik el úgy hónap, hogy ne kerülne fel az internetre olyan fotó vagy videó, amellyel a rajongók azt szeretnék bizonyítani, hogy Tupac valójában ma is él. TV + Sztárok--Nős férfit csókolt meg a színpadon Lady Gagahttp://www.life.hu/sztarok/20190618-nos-ferfit-csokolt-meg-a-szinpadon-lady-gaga.htmlMég a rajongók szerint is átlépett egy határt Lady Gaga: egy nős férfit csókolt meg a színpadon. TV + Sztárok--Újra tud mosolyogni Vajna Tímea: egy közel barát elmondta, mi változotthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-ujra-tud-mosolyogni-vajna-timea-egy-kozel-barat-elmondta-mi-valtozott.htmlVajna Timi újra sportol, visszatért az üzleti életbe és már nem visel mindig fekete ruhákat. Valami megváltozott, lassan átlendül a gyász legnehezebb időszakán. TV + SztárokOrigoMegjelent egy videó, amelyben Havas Jon bocsánatot kér a Trónok harca utolsó évadáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190617-megjelent-egy-video-melyen-havas-jon-bocsanatot-ker-a-tronok-harca-utolso-evadaert.htmlMegjelent egy videó, amelyben Havas Jon bocsánatot kér a Trónok harca utolsó évadáért. Megörültek a rajongók, de nem minden az, aminek látszik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.