Fülöp herceg ellenezte Harry herceg és Meghan Markle házasságát

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Dan Kitwood -
házasság Meghan Markle Fülöp herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy annak idején Fülöp herceg le akarta beszélni unokáját, Harry herceget arról, hogy feleségül vegye Meghan Markle-t.

Állítólag Fülöp herceg egyáltalán nem örült annak, hogy Harry egy amerikai színésznőt szeretne feleségül venni – számolt be róla a Mirror. A portál azt írja, II. Erzsébet férjének nagyon szoros a kapcsolata unokájával, ezért mindennél fontosabb számára a boldogsága. Meg volt róla győződve, hogy ennek a házasságnak nem lesz jó vége, ezért megpróbálta Harryt lebeszélni róla. Sikertelenül... Úgy vélte, színésznőkkel sokan szívesen mutatkoznak, de feleségül mégsem veszik őket.

A palota nem kívánta kommentálni az értesülést.

Fülöp herceg ellenezte Harry házasságát Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Dan Kitwood
Demcsák Zsuzsa kislányt szülne indiai férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-demcsak-zsuzsa-kislanyt-szulne-indiai-ferjenek.htmlDemcsák Zsuzsa megjósolta: kislányt fog szülni indiai férjének. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee a szerelmi életéről vallott: nem túl ügyes ebbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-ganxsta-zolee-a-szerelmi-eleterol-vallott-nem-tul-ugyes-ebben.htmlGanxsta Zolee két éve alkot egy párt barátnőjével, de saját bevallása szerint a párkapcsolatokban sosem volt ügyes. TV + Sztárok--Megszólalt Hosszú Katinka szerelmének édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190618-megszolalt-hosszu-katinka-szerelmenek-edesapja.htmlA napokban derült ki, hogy Hosszú Katinka nem szingli többé, ismét rátalált a szerelem. Új párja Gelencsér Máté, Gelencsér András úszóedző fia. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÚjra tud mosolyogni Vajna Tímea: egy közel barát elmondta, mi változotthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-ujra-tud-mosolyogni-vajna-timea-egy-kozel-barat-elmondta-mi-valtozott.htmlVajna Timi újra sportol, visszatért az üzleti életbe és már nem visel mindig fekete ruhákat. Valami megváltozott, lassan átlendül a gyász legnehezebb időszakán. TV + SztárokOrigoMegjelent egy videó, amelyben Havas Jon bocsánatot kér a Trónok harca utolsó évadáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190617-megjelent-egy-video-melyen-havas-jon-bocsanatot-ker-a-tronok-harca-utolso-evadaert.htmlMegjelent egy videó, amelyben Havas Jon bocsánatot kér a Trónok harca utolsó évadáért. Megörültek a rajongók, de nem minden az, aminek látszik. TV + Sztárok--Hódi Pamelát azért támadták, mert nem vett részt lánya évzárójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-hodi-pamelat-azert-tamadtak-mert-nem-vett-reszt-lanya-evzarojan.htmlHódi Pamelát a közösségi oldalán támadták azért, mert nem vett részt Nati évzáróján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.