Ganxsta Zolee a szerelmi életéről vallott: nem túl ügyes ebben

Ganxsta Zolee párkapcsolat barátnő szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee két éve alkot egy párt barátnőjével, de saját bevallása szerint a párkapcsolatokban sosem volt ügyes. 

Ganxsta Zolee-nak jelenleg két fontos nő van az életében. Az egyik a kislánya, a másik pedig a szerelme. Apaként azonban sokkal jobban muzsikál a zenész, mindent megtesz azért, hogy Zoé semmiben ne szenvedjen hiányt.

Ganxsta Zolee a szerelméről vallott Fotó: Polyák Attila - Origo

Én vagyok az apja, neki ezt dobta a gép, nekem meg őt, így kell elfogadjuk egymást. Mindenki kérdezi, hogy megváltozott-e az életem, amióta apuka lettem. Egyáltalán nem, egyedül a fontossági sorrend lett más. Nem az az első, hogy a cimborákkal szétb*sszuk magunkat. Először elvégzem a feladataimat, hogy Zozinak mindene meglegyen, és ne származzon hátránya abból, hogy az apja olyan, amilyen. Utána viszont szétb*szom magam a cimborákkal” – mondta a Blikknek Zolee, aki a fontos szerelmeit bemutatja Zoénak, így a jelenlegi párját is ismeri.

A zenész és szerelme két éve vannak együtt, bár nem mindig harmonikus a viszonyuk.

„Erről csak én tehetek, ez nyilvánvaló, hol elmegy, hol visszajön. A szerelemben sosem voltam túl ügyes, amit lehet, elb*szok” – ismerte el Zolee.

Megszólalt Hosszú Katinka szerelmének édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190618-megszolalt-hosszu-katinka-szerelmenek-edesapja.htmlA napokban derült ki, hogy Hosszú Katinka nem szingli többé, újra rátalált a szerelem. Új párja Gelencsér Máté, Gelencsér András úszóedző fia.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÚjra tud mosolyogni Vajna Tímea: egy közel barát elmondta, mi változotthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-ujra-tud-mosolyogni-vajna-timea-egy-kozel-barat-elmondta-mi-valtozott.htmlVajna Timi újra sportol, visszatért az üzleti életbe és már nem visel mindig fekete ruhákat. Valami megváltozott, lassan átlendül a gyász legnehezebb időszakán.TV + SztárokOrigoMegjelent egy videó, amelyben Havas Jon bocsánatot kér a Trónok harca utolsó évadáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190617-megjelent-egy-video-melyen-havas-jon-bocsanatot-ker-a-tronok-harca-utolso-evadaert.htmlMegjelent egy videó, amelyben Havas Jon bocsánatot kér a Trónok harca utolsó évadáért. Megörültek a rajongók, de nem minden az, aminek látszik. TV + Sztárok--Hódi Pamelát azért támadták, mert nem vett részt lánya évzárójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-hodi-pamelat-azert-tamadtak-mert-nem-vett-reszt-lanya-evzarojan.htmlHódi Pamelát a közösségi oldalán támadták azért, mert nem vett részt Nati évzáróján. TV + SztárokOrigoByeAlex ijesztő arcát mutatta meg egy vicces videóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-byealex-uj-ijeszto-arcat-mutatta-meg-egy-vicces-videoban.htmlNem idegen a poénkodás ByeAlextől. Az X-Faktor mentora azonban most a viccelődést is új szintre emelte. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi elárulta, volt már egyéjszakás kalandjahttp://www.life.hu/sztarok/20190617-bodi-sylvi-elarulta-volt-mar-egyejszakas-kalandja.htmlBódi Sylvi elárulta, hogy volt már egyéjszakás kalandja, de alapvetően ő egy klasszikus nő, akit meg kell hódítani. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.