Shane Tusup szívesen edzené a magyar női labdarúgó-válogatottat

válogatott edző Shane Tusup labdarúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Shane Tusup még mindig figyelemmel kíséri a magyarországi eseményeket.

Shane Tusup újabb bejegyzésével lepte meg a rajongóit. Hosszú Katinka exférje korábban azzal hökkentette meg a világot, hogy az úszóedzősködés után belevágott golfozói karrierjébe. Most pedig úgy tűnik, kacérkodik a gondolattal, hogy fociedző legyen.

Instagram-oldalán azt kezdte el firtatni, miért is nem jutott ki 1991 óta a világbajnokságra a magyar női labdarúgó-válogatott. Szerinte ez méltatlan az országhoz és felajánlotta segítségét abban, hogy 2023-ban végre ott legyen a csapat a vb-n és meg is nyerje azt.

Courteney Cox születésnapján együtt ünnepeltek a Jóbarátok női szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20190618-courteney-cox-szuletesnapjan-egyutt-unnepeltek-a-jobaratok-noi-szereploi.htmlA hétvégén ünnepelte 55. születésnapját Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája. Ebből az alkalomból sorozatbeli barátnői is meglátogatták, és egy közös szelfit is készítettek. TV + Sztárok--Fülöp herceg ellenezte Harry herceg és Meghan Markle házasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-fulop-herceg-ellenezte-harry-herceg-es-meghan-markle-hazassagat.htmlKiderült, hogy annak idején Fülöp herceg le akarta beszélni unokáját, Harry herceget arról, hogy feleségül vegye Meghan Markle-t. TV + Sztárok--Asszisztense szerint csak látszat volt Michael Jackson házassága Elvis lányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-asszisztense-szerint-csak-latszat-volt-michael-jackson-hazassaga-elvis-lanyaval.htmlJacko egykori asszisztense állítja, soha nem volt testi kapcsolat Michael Jackson és Lisa Marie Presley között. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa kislányt szülne indiai férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-demcsak-zsuzsa-kislanyt-szulne-indiai-ferjenek.htmlDemcsák Zsuzsa megjósolta: kislányt fog szülni indiai férjének. TV + SztárokOrigoSzobafestőként keresi a kenyerét Mata Ricsihttp://www.life.hu/sztarok/20190617-szobafestokent-keresi-a-kenyeret-mata-ricsi.htmlAz X-Faktor sztárja, Mata Ricsi jelenleg szobafestőként dolgozik. TV + SztárokOrigoSingh Viki kiakadt az Instagram túlszerkesztett fotóinhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-singh-viki-kiakadt-az-instagram-tulszerkesztett-fotoin.htmlSingh Vikinek elege lett abból, hogy a közösségi oldalon mindenki túlretusálja a képeit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.