Hódi Pamela magát védte egy posztban, és közben keményen beszólt exének, Berki Krisztiánnak

Forrás: Hódi Pamela / Instagram -
Hódi Pamela évzáró beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen nekimentek Hódi Pamelának, amiért a kislánya évzárójának ideje alatt a barátaival nyaralt a horvát tengerparton. Természetesen a celebmami sem hagyta szó nélkül a vádakat, még exének, Berki Krisztiánnak is keményen beszólt.

Nem tetszett Pamela követőinek, hogy édesanyaként inkább a horvátországi nyaralást választotta, ahelyett, hogy kislánya évzáróján vett volna részt. Pami egy ideig hagyta a dolgot, majd hosszabb posztban vágott vissza, amiben durván beszólt exének, Berki Krisztiánnak is.

Hódi Pamela / Instagram Forrás: Hódi Pamela / Instagram

"Soha nem volt ötven fizetős posztom a lányommal, szóval, ha az illetékes, ha már hazudik és a szájára vesz, akkor megfontoltabban tegye. Továbbra sem fogom szétposztolni az oldalamat a lányommal! Nem fogom bizonygatni, hogy mennyire boldog, vagy hogy én milyen jó szülő vagyok a fotókon, vagy hogy mennyi időt tölt velem" - írta Instastoryban a celeb, utalva ezzel kislánya édesapjára, akit, elmondása szerint, már többször megkért arra, hogy ne posztoljon közös gyerekükről ennyi fotót.

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi fürdőruhás fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-furdoruhas-fotot-posztolt.htmlCaramel felesége, Szilágyi Szilvi fürdőruhában mutatta meg magát. TV + Sztárok--Egy skót dal nagyon hasonlít a TNT toplistás slágerérehttp://www.life.hu/sztarok/20190618-egy-skot-dal-nagyon-hasonlit-a-tnt-toplistas-slagerere.htmlA TNT Nem jön álom a szememre című slágerére a megszólalásig hasonlít egy skót dal. Az együttes tagjai a stúdióban meséltek a felismerésről. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin gyermekkoráról vallott: így élte meg azt az időszakothttp://www.life.hu/sztarok/20190618-gaspar-evelin-gyermekkorarol-vallott-igy-elte-meg-azt-az-idoszakot.htmlGáspár Evelin elárulta, nagyon büszke arra, hogy annak ellenére, egy ország követte figyelemmel gyerekkorát, tanult ember lett belőle. TV + SztárokOrigoFotókkal és videókkal bizonyítják a rajongók, hogy Tupac valójában élhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-fotokkal-es-videokkal-bizonyitjak-a-rajongok-hogy-tupac-valojaban-el.htmlSzinte nem telik el úgy hónap, hogy ne kerülne fel az internetre olyan fotó vagy videó, amellyel a rajongók azt szeretnék bizonyítani, Tupac valójában ma is él. TV + Sztárok--Dunai hajóbaleset: nem volt ittas a Viking Sigyn kapitányahttp://www.life.hu/sztarok/20190618-dunai-hajobaleset-nem-volt-ittas-a-viking-sigyn-kapitanya.htmlNem volt ittas és nem állt kábítószer hatása alatt a dunai hajóbaleset időpontjában a Viking Sigyn ukrán kapitánya – mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője kedden Budapesten az újságíróknak. TV + Sztárok--Katalin hercegné elárulta, kislánya, Sarolta alig várja, hogy iskolás legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-katalin-hercegne-elarulta-kislanya-sarolta-alig-varja-hogy-iskolas-legyen.htmlKatalin hercegné elárulta, kislánya, Sarolta hercegnő alig várja, hogy szeptemberben elkezdhesse az iskolát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.