Hódi Pamela magát védte egy posztban, és közben keményen beszólt exének, Berki Krisztiánnak

Forrás: Hódi Pamela / Instagram -
Hódi Pamela évzáró beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen nekimentek Hódi Pamelának, amiért a kislánya évzárójának ideje alatt a barátaival nyaralt a horvát tengerparton. Természetesen a celebmami sem hagyta szó nélkül a vádakat, még exének, Berki Krisztiánnak is keményen beszólt.

Nem tetszett Pamela követőinek, hogy édesanyaként inkább a horvátországi nyaralást választotta, ahelyett, hogy kislánya évzáróján vett volna részt. Pami egy ideig hagyta a dolgot, majd hosszabb posztban vágott vissza, amiben durván beszólt exének, Berki Krisztiánnak is.

Hódi Pamela / Instagram Forrás: Hódi Pamela / Instagram

"Soha nem volt ötven fizetős posztom a lányommal, szóval, ha az illetékes, ha már hazudik és a szájára vesz, akkor megfontoltabban tegye. Továbbra sem fogom szétposztolni az oldalamat a lányommal! Nem fogom bizonygatni, hogy mennyire boldog, vagy hogy én milyen jó szülő vagyok a fotókon, vagy hogy mennyi időt tölt velem" - írta Instastoryban a celeb, utalva ezzel kislánya édesapjára, akit, elmondása szerint, már többször megkért arra, hogy ne posztoljon közös gyerekükről ennyi fotót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.