Lady Gaga kikészült, amiért őt hibáztatják Bradley Cooper és Irina szakítása miatt

Irina Shayk Bradley Cooper Lady Gaga szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga bennfentesek szerint teljesen kiakadt, amiért őt támadják Bradley és Irina szakítása miatt. 

A Csillag születik után folyamatosan arról lehetett hallani, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper nagyon összemelegedtek a forgatás alatt. A két sztár hevesen tagadta a pletykákat, ám Lady Gaga eljegyzésének felbontása olaj volt a tűzre. Ekkor azonban még Bradley Cooper és Irina Shayk együtt voltak, ám mostanra már ők is szétmentek, és sokan Lady Gagát hibáztatják ezért. Az énekesnő pedig teljesen kiakadt emiatt – írja a Blikk.

Lady Gaga kiakadt Forrás: AFP/Valerie Macon

„Lady Gaga teljesen összetört, amiért őt is belevonták a szakításba, ráadásul ennyire nyilvánosan. Úgy érzi, ez felülmúlja a filmbe vetett munkájukat, és ez az utolsó dolog, amit bármelyikük is szeretett volna. Gaga nem szeretné, ha szeretőként tekintenének rá" – mondta egy bennfentes.

Michael Jackson meglátta Madonnát meztelenül és kimenekült a hotelszobábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-michael-jackson-meglatta-madonnat-meztelenul-es-kimenekult-a-hotelszobabol.htmlEgy ismerős állítja, a meztelen Madonna látványa miatt rettegett a nőktől Michael Jackson. TV + Sztárok--Végre teljesült Debreczeni Zita nagy álma: eljuthatott Jennifer Lopez koncertjérehttp://www.life.hu/sztarok/20190619-vegre-teljesult-debreczeni-zita-nagy-alma-eljuthatott-jennifer-lopez-koncertjere.htmlRégi álma válhatott valóra Debreczeni Zitának: láthatta Jennifer Lopezt élőben. TV + Sztárok--Harry herceg ráparancsolt Meghan hercegnére, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-harry-herceg-raparancsolt-meghan-hercegnere-kiakadtak-a-rajongok.htmlGyermeke születése óta még nem nagyon mutatkozott nyilvánosan Meghan hercegné. A királynő hivatalos születésnapi ünnepségén azonban részt vett. Úgy tudni, hogy Harry herceg rendre utasította feleségét, amin kissé felbőszültek a rajongók. TV + Sztárok--A szervezők elárulták, mit kértek a szupersztárok az EFOTT-rahttp://www.life.hu/sztarok/20190619-a-szervezok-elarultak-mit-kertek-a-szupersztarok-az-efottra.htmlNéhány hét és kezdetét veszi az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Az EFOTT-ra egyre több világsztár érkezik, így adott a kérdés a főszervezőtől, mik azok a speciális kívánságok, amiket idén kedvenceink az öltözőjükbe kértek. TV + Sztárok--Pintér Tibornak nincs ideje a nyaralásra: idén már nem viszi sehova szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-pinter-tibornak-nincs-ideje-a-nyaralasra-iden-mar-nem-viszi-sehova-szerelmet.htmlIdén már nem megy nyaralni Pintér Tibor és kedvese, Jenifer. TV + Sztárok--VV Aurelio ellen terhelő vallomás hangzott el emberrablási ügyének tárgyalásánhttp://www.life.hu/sztarok/20190619--vv-aurelio-ellen-terhelo-vallomas-hangzott-el-emberrablasi-ugyenek-targyalasan.htmlTerhelő vallomás hangzott el Aurelio ellen a tárgyaláson: a celebet azzal vádolják, hogy elrabolt egy férfit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.