Orosz Barbara cica macska beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beteg Orosz Barbara macskája, Loulou.

Szomorú hírt közölt Orosz Barbara a közösségi oldalán: nagyon beteg szeretett macskája, Loulou. Egy közös fotót posztolt a cicájával, és megkérte a követőket, hogy küldjenek neki pozitív energiákat.

Szorítsatok az én pici Loulou szerelmemnek, aki nagyon beteg. Küzdünk az életéért napok óta az orvosokkal. Vigyázok rá, figyelem minden lélegzetét, és el sem mozdulok mellőle, mert a gyógyszerek és kúrák mellett a legjobban a szeretet gyógyító erejében hiszek. Minden pozitív energia jól jön. Olyan fantasztikus kis tündér, élnie kell még. Semmi sem érdekel most, csak hogy jól legyen. Gondoljatok rá a kedvemért!"

Whoopi Goldberg szerint Bella Thorne-nak nem kellett volna meztelen fotókat csinálnia magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-whoopi-goldberg-szerint-bella-thorne-nak-nem-kellett-volna-meztelen-fotokat-csinalnia-magarol.htmlWhoopi Goldberg elmondta a véleményét arról, hogy Bella Thorne-t megzsarolták meztelen fotóival. TV + Sztárok--Anger Zsolt bárt nyitott Horvátországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-anger-zsolt-bart-nyitott-horvatorszagban.htmlBárt nyitott Horvátországban Anger Zsolt. TV + Sztárok--Visszatér Császár Előd http://www.life.hu/sztarok/20190619-visszater-csaszar-elod.htmlCsászár Előd évtizedekkel ezelőtt eltűnt a hazai zenei életből balesetét követően, de most visszatér. TV + SztárokOrigoVV Aurelio ellen terhelő vallomás hangzott el emberrablási ügyének tárgyalásánhttp://www.life.hu/sztarok/20190619--vv-aurelio-ellen-terhelo-vallomas-hangzott-el-emberrablasi-ugyenek-targyalasan.htmlTerhelő vallomás hangzott el Aurelio ellen a tárgyaláson: a celebet azzal vádolják, hogy elrabolt egy férfit. TV + SztárokOrigoPumped Gabo személyi edzőnek áll: saját magát reklámozza a közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-pumped-gabo-szemelyi-edzonek-all-sajat-magat-reklamozza-kozossegi-oldalan.htmlPumped Gabo néhány évvel ezelőtt úgy lett híres, hogy a Balaton Soundon piros fürdőnacijában, izmos testtel pumpálva táncolt. Azóta láthattuk már őt vékonyan, izmosan, és most úgy érzi, eljött az ideje, hogy a testépítésről szerzett tapasztalatait másoknak is átadja. TV + Sztárok--Molnár Anikó megmutatta frissen műtött melleit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-molnar-aniko-megmutatta-frissen-mutott-melleit-foto.htmlA közelmúltban feküdt ismét kés alá Molnár Anikó, aki hatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg az elmúlt időszakban. Frissen szabott kebleit melltartóban mutatta meg követőinek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.