Szinte kivirult válása óta Adele

Forrás: WireImage/2017 John Shearer/John Shearer -
fogyás válás Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válása óta lefogyott és teljesen kivirult Adele.

Tavasszal jelentette be Adele, hogy elvált a férjétől, gyermeke apjától. A szakítás után azonban nem sokáig szomorkodott, alig pár hét múlva már egy másik férfival látták csókolózni.

Most úgy tűnik, teljesen kivirult, nemrég a Spice Girls koncertjén fotózták le az együttes tagjaival.

A Mirror azt írja, rengeteget fogyott, amit elsősorban életmódváltásának köszönhet. Pilatesezik, erősítő- és nyújtógyakorlatokat végez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you for coming to celebrate with us last night @adele we love you!!! ✌ #SpiceWorld2019

Spice Girls (@spicegirls) által megosztott bejegyzés,

Whoopi Goldberg szerint Bella Thorne-nak nem kellett volna meztelen fotókat csinálnia magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-whoopi-goldberg-szerint-bella-thorne-nak-nem-kellett-volna-meztelen-fotokat-csinalnia-magarol.htmlWhoopi Goldberg elmondta a véleményét arról, hogy Bella Thorne-t megzsarolták meztelen fotóival. TV + Sztárok--Anger Zsolt bárt nyitott Horvátországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-anger-zsolt-bart-nyitott-horvatorszagban.htmlBárt nyitott Horvátországban Anger Zsolt. TV + Sztárok--Visszatér Császár Előd http://www.life.hu/sztarok/20190619-visszater-csaszar-elod.htmlCsászár Előd évtizedekkel ezelőtt eltűnt a hazai zenei életből balesetét követően, de most visszatér. TV + SztárokOrigoDobó Kata jógázás közben mutatta meg az alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-dobo-kata-jogazas-kozben-mutatta-meg-alakjat.htmlJógázással tartja karban a testét és lelkét Dobó Kata. A színésznő most egy igencsak nehéz gyakorlatot mutatott meg a közösségi oldala követőinek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGanxsta Zolee megmutatta kislányát, Zoét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-ganxsta-zolee-megmutatta-kislanyat-zoet.htmlGanxsta Zolee megmutatta követőinek büszkeségét, vagyis kislányát: ekkora már Zoé. TV + Sztárok--Molnár Anikó megmutatta frissen műtött melleit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-molnar-aniko-megmutatta-frissen-mutott-melleit-foto.htmlA közelmúltban feküdt ismét kés alá Molnár Anikó, aki hatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg az elmúlt időszakban. Frissen szabott kebleit melltartóban mutatta meg követőinek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.