Végre teljesült Debreczeni Zita nagy álma: eljuthatott Jennifer Lopez koncertjére

Gianni Annoni koncert Debreczeni Zita Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi álma válhatott valóra Debreczeni Zitának: láthatta Jennifer Lopezt élőben.

Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni épp Amerikában tartózkodnak. A pihenés és városnézés mellett a csinos modell egyik nagy álma is valóra válhatott: részt vehetett kedvence, Jennifer Lopez kaliforniai koncertjén.

Az eseményről még egy videót is feltöltött a közösségi oldalára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

"... I'm real What you get is what you see..." @jlo #ITSMYPARTYTOUR #jloitsmyparty #jlo #jenniferlopez

(@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

A szervezők elárulták, mit kértek a szupersztárok az EFOTT-rahttp://www.life.hu/sztarok/20190619-a-szervezok-elarultak-mit-kertek-a-szupersztarok-az-efottra.htmlNéhány hét és kezdetét veszi az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Az EFOTT-ra egyre több világsztár érkezik, így adott a kérdés a főszervezőtől, mik azok a speciális kívánságok, amiket idén kedvenceink az öltözőjükbe kértek. TV + Sztárok--Egyre több rajongót veszítenek a magyar sztárok a legnagyobb közösségi oldalonhttp://www.life.hu/sztarok/20190619--egyre-tobb-rajongot-veszitenek-a-magyar-sztarok-a-legnagyobb-kozossegi-oldalon.htmlMíg általában folyamatosan növekedni szokott a magyar sztárok rajongóinak száma a közösségi oldalakon, mostanában ezrével vesztik a lájkolókat. TV + SztárokOrigoPintér Tibornak nincs ideje a nyaralásra: idén már nem viszi sehova szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-pinter-tibornak-nincs-ideje-a-nyaralasra-iden-mar-nem-viszi-sehova-szerelmet.htmlIdén már nem megy nyaralni Pintér Tibor és kedvese, Jenifer. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee megmutatta kislányát, Zoét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-ganxsta-zolee-megmutatta-kislanyat-zoet.htmlGanxsta Zolee megmutatta követőinek büszkeségét, vagyis kislányát: ekkora már Zoé. TV + Sztárok--VV Aurelio ellen terhelő vallomás hangzott el emberrablási ügyének tárgyalásánhttp://www.life.hu/sztarok/20190619--vv-aurelio-ellen-terhelo-vallomas-hangzott-el-emberrablasi-ugyenek-targyalasan.htmlTerhelő vallomás hangzott el Aurelio ellen a tárgyaláson: a celebet azzal vádolják, hogy elrabolt egy férfit. TV + SztárokOrigoFotókkal és videókkal bizonyítják a rajongók, hogy Tupac valójában élhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-fotokkal-es-videokkal-bizonyitjak-a-rajongok-hogy-tupac-valojaban-el.htmlSzinte nem telik el úgy hónap, hogy ne kerülne fel az internetre olyan fotó vagy videó, amellyel a rajongók azt szeretnék bizonyítani, Tupac valójában ma is él. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.