Hajdú Péter megszólalt a szakításáról

Forrás: Facebook/Hajdú Péter, Facebook/Ritual by NONO -
Alföldy Anna párkapcsolat Hajdú Péter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter nyilatkozott a szakításáról Alföldy Annával.

Év elején talált rá a szerelem Hajdú Péterre Alföldy Anna személyében. Bár úgy tűnt, nagyon boldogok együtt, öt hónap után véget ért a kapcsolatuk. Először csak a közös képek tűntek el a modell közösségi oldaláról, majd mindketten megerősítették a szakításuk hírét.

Most Hajdú Péter a hot! magazinnak bővebben is nyilatkozott a történtekről. Kiderült, nem véletlen, hogy Annát nem mutatta be a gyerekeinek.

Hogy a párom megismerkedhessen a gyerekeimmel, ahhoz idő kell. Eleinte ezért sem estünk túl rajta. Noncsi tízéves, Dávidka nyolc, van már elképzelésük a világról, egyszerűen nem akartam, hogy a találkozást a barátnőmmel pressziónak vegyék. Majd teltek a hetek, de a kapcsolatunk nem tudott elmélyülni. Valahol mélyen már tudtam, hogy nem fog sor kerülni a találkozásra. De nincs ezzel semmi baj. Annával megpróbáltuk, nem működött. Szívből kívánom, hogy találja meg a boldogságot! Én is keresem tovább.”

Hajdú Péter és Alföldy Anna öt hónap után szakítottak Forrás: Facebook/Hajdú Péter, Facebook/Ritual by NONO
Pécsi Ildikó feljelentette az unokájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-pecsi-ildiko-feljelentette-unokajat.htmlPécsi Ildikó döntött: feljelenti unokáját, aki jogtalanul használja a házát. TV + Sztárok--Pásztor Anna üzeneteket kap az égiektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-pasztor-anna-uzeneteket-kap-az-egiektol.htmlPásztor Anna különös élményéről vallott: földöntúli üzeneteket kap az égiektől, ami érdekli és megijeszti őt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEsztergályos Patrik ezért nem vállalja kapcsolatát a nyilvánosság előtt: nem akarja, hogy bántsák kedvesét a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-esztergalyos-patrik-ezert-nem-vallalja-kapcsolatat-a-nyilvanossag-elott.htmlEsztergályos Patrik, az Exatlon Hungary bajnoka elárulta, hogy bár nem szingli, továbbra sem szeretné mutogatni a kedvesét. Az ok pedig érthető... TV + SztárokOrigoFérjével bújik össze új klipjében Pinkhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-ferjevel-bujik-ossze-uj-klipjeben-pink.htmlPink új klipjében az énekesnő férje is feltűnik. TV + Sztárok--Tóth Vera egy szál pólóban mutatta meg formás lábait – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-toth-vera-egy-szal-poloban-mutatta-meg-formas-labait.htmlTóth Vera megmutatta a formás lábait. TV + SztárokOrigoSzandi és férje évfordulót ünnepeltek: 20 éve házasokhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-szandi-es-ferje-evfordulot-unnepeltek-20-eve-hazasok.htmlSzandi igazán fontos évfordulót ünnepelt, és ezt meg is osztotta rajongóival: 20 éve kötötte össze az életét a férjével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.