Horváth Tamás zavarba jött a Sztárban sztár leszek! válogatóján

Forrás: Instagram/Bereczki Zoltán -
válogató Sztárban sztár leszek! Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Tamást a Sztárban sztár leszek! válogatóján hozta zavarba az egyik jelentkező. 

Zajlanak a Sztárban sztár leszek! válogatói, és ugyan még csak a harmadik napnál tartanak, Horváth Tamás máris zavarba jött. Az énekes egy nő produkciójától pirult el, az ugyanis igen szexi táncot lejtett a színpadon.

Horváth Tamás zavarba jött a Sztárban sztár leszek! válogatóján Forrás: Instagram/Bereczki Zoltán

„Hiába tűnök annak, egyáltalán nem vagyok olyan vagány és bevállalós. A hölgy egy Nicki Minaj számot adott elő, szerintem nem kell részleteznem, hogy ez mit jelent. Aki ismeri, tudja, Minaj úgy táncol, mint a legprofibb rúdtáncosok, de a versenyző-jelöltet sem kellett félteni. Amikor mertem, odanéztem, de volt, hogy inkább elfordultam. Bevallom, még alig kezdtük el a munkát, máris kizökkentem a komfortzónámból” – mondta a Ripostnak az énekes.

Titkos esküvőn házasodott össze Solti Ádám és kedvese, Bernihttp://www.life.hu/sztarok/20190620-titkos-eskuvon-hazasodott-ossze-solti-adam-es-kedvese-berni.htmlTitkos esküvőn házasodott össze Solti Ádám és kedvese, Berni. TV + SztárokOrigoVajna Timi kipróbálta a Drakula-kezelésthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-vajna-timi-kiprobalta-a-drakula-kezelest.htmlVajna Timi arca csupa vér friss fotóján. TV + SztárokOrigoÁbel Anita így búcsúzott el a Szomszédok rendezőjétől, Horváth Ádámtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190620--abel-anita-igy-bucsuzott-a-szomszedok-rendezojetol-horvath-adamtol.htmlÁbel Anita búcsút vett a Szomszédok rendezőjétől, Horváth Ádámtól, aki 89 éves korában elhunyt. TV + Sztárok--Dukai Regina a Balatonban is retteg, elárulta, mitőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-dukai-regina-a-balatonban-is-retteg-elarulta-mitol.htmlVízparton köszönti a nyarat Dukai Regina. Ebből az alkalomból egy szexi bikinis fotót is feltöltött a közösségi oldalára. A hozzá írt szövegben pedig egy gyerekkori félelméről beszélt. TV + Sztárok--Kasza Tibi forgatásra indult, de órákra a reptéren ragadthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-kasza-tibi-forgatasra-indult-de-orakra-a-repteren-ragadt.htmlKasza Tibi TV + SztárokOrigoHajdú Péter megszólalt a szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-hajdu-peter-megszolalt-szakitasarol.htmlHajdú Péter nyilatkozott a szakításáról Alföldy Annával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.