Titkos esküvőn házasodott össze Solti Ádám és kedvese, Berni

lagzi esküvő házasság Kiss Bernadett Solti Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titkos esküvőn házasodott össze Solti Ádám és kedvese, Berni.

Titkos esküvőt tartott Solti Ádám és kedvese, Berni. A pár öt évvel ezelőtt találkozott először és szinte egyből érezték, hogy őket egymásnak teremtették. Nyolc hónap után el is jegyezték egymást. Lehetett sejteni, hogy hamarosan az esküvőre is sor kerül, de a ceremóniát végül a legnagyobb titokban tartották. A lagzi fotóit most a Story magazin olvasóival osztották meg.

Kiderült az is, hogy a pár egyik tanúja Vasvári Vivien volt, akivel még a Nyerő páros forgatásai alatt barátkoztak össze. A vendégek között egyébként olyan hírességek voltak, mint Kabát Peti, Tokár Tomi vagy Peller Mariann.

A ceremóniát egy nyitott teraszon tartották, Berni pedig egy pánt nélküli, elöl és hátul kivágott ruhát választott magának.

Kasza Tibi forgatásra indult, de órákra a reptéren ragadthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-kasza-tibi-forgatasra-indult-de-orakra-a-repteren-ragadt.htmlKasza Tibi TV + SztárokOrigoDukai Regina a Balatonban is retteg, elárulta, mitőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-dukai-regina-a-balatonban-is-retteg-elarulta-mitol.htmlVízparton köszönti a nyarat Dukai Regina. Ebből az alkalomból egy szexi bikinis fotót is feltöltött a közösségi oldalára. A hozzá írt szövegben pedig egy gyerekkori félelméről beszélt. TV + Sztárok--Hajdú Péter megszólalt a szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-hajdu-peter-megszolalt-szakitasarol.htmlHajdú Péter nyilatkozott a szakításáról Alföldy Annával. TV + SztárokOrigoPásztor Anna üzeneteket kap az égiektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-pasztor-anna-uzeneteket-kap-az-egiektol.htmlPásztor Anna különös élményéről vallott: földöntúli üzeneteket kap az égiektől, ami érdekli és megijeszti őt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült, miért szorongatja mindkét kezével a táskáját Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-kiderult-miert-szorongatja-mindket-kezevel-a-taskajat-katalin-hercegne.htmlKatalin hercegné igyekszik minden előírást betartani, és minden eseményen kifogástalanul viselkedni. Van is egy trükkje, amivel elkerüli a kínos helyzeteket: így csinálja. TV + Sztárok--Meglopták Horányi Juli énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-megloptak-horanyi-juli-enekesnot.htmlHorányi Juli telefonját ellopták Csepelen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.