48 órás szadomazo szexszel telt a nászéjszaka, belehalt a menyasszony

Forrás: Dreamstime -
halál szado-mazo szex tragédia nászéjszaka erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bélátfúródás következtében vesztette életét egy 48 éves nő Németországban, miután a nászéjszaka egy 48 órás szadomazo szexbe fulladt. A férj azt állítja, hogy nem vette észre, hogy a feleségének problémái lennének. 

Az 52 éves Ralph Jankus feleségül vette kedvesét, Christelt. A Németországban élő pár az esküvő után nem nászútra indult, hanem egy 48 órás szadomazo szexszel ünnepelték meg a frigyet.

A férjet most gyilkossággal vádolják, ugyanis az asszony néhány nappal a maratoni szex után bélátfúródás következtében elhunyt – írja a Daily Mail. Jankus azt mondja, nem vette észre, hogy feleségének problémái lennének, napokkal később azzal hívta a mentőket, hogy a feleségével valami nincs rendben.

Belehalt a nő a nászéjszakába (Képünk illusztráció) Forrás: Dreamstime

A hírek szerint a nő sérüléseit az okozhatta, hogy valami kampós végű tárgyat helyeztek fel a testébe. A nő fia szerint az édesanyja rendkívüli módon a férfi hatása alatt állt, gyermekkorában bántalmazták, a férfi akaratát is minden körülmények között teljesítette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.