A rendőrök elmondták, mi volt Michael Jackson szobájában a halálakor

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan -
halál gyógyszer Michael Jackson rendőr orvosi szoba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő információk láttak napvilágot. Három detektív most elmesélte, hogy milyen dolgokat láttak Michael Jackson szobájában, a halálos ágya mellett. 

A Killing Michael Jackson című dokumentumfilmben három detektív mesél arról, hogy milyen volt a pop királyának szobája annak halálakor - írja a Daily Star. Michael Jackson abban a szobában hunyt el, ahol orvosa, dr. Conrad Murray kezelte őt. A nyomozók szerint az a szoba teljességgel alkalmatlan volt erre, hatalmas rendetlenség uralkodott benne.

Michael Jackson szobájában rengeteg gyógyszert találtak Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan

Úgy emlékeznek, hogy hatalmas mennyiségű gyógyszer volt a szobában, és a házban volt Murray orvosi táskája is. Az egész helyiséget kis cetlik borították, amelyekre különböző mondatok, gondolatok voltak felírva. A falakra Jackson játékok plakátjait ragasztotta, az ágyban pedig egy baba is helyet kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.