A rendőrök elmondták, mi volt Michael Jackson szobájában a halálakor

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan -
halál gyógyszer Michael Jackson rendőr orvosi szoba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő információk láttak napvilágot. Három detektív most elmesélte, hogy milyen dolgokat láttak Michael Jackson szobájában, a halálos ágya mellett. 

A Killing Michael Jackson című dokumentumfilmben három detektív mesél arról, hogy milyen volt a pop királyának szobája annak halálakor - írja a Daily Star. Michael Jackson abban a szobában hunyt el, ahol orvosa, dr. Conrad Murray kezelte őt. A nyomozók szerint az a szoba teljességgel alkalmatlan volt erre, hatalmas rendetlenség uralkodott benne.

Michael Jackson szobájában rengeteg gyógyszert találtak Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan

Úgy emlékeznek, hogy hatalmas mennyiségű gyógyszer volt a szobában, és a házban volt Murray orvosi táskája is. Az egész helyiséget kis cetlik borították, amelyekre különböző mondatok, gondolatok voltak felírva. A falakra Jackson játékok plakátjait ragasztotta, az ágyban pedig egy baba is helyet kapott.

Sztárok, akik a képernyőn kívül is összejöttek: Blake Lively és Ryan Reynolds is így talált egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190621-sztarok-akik-a-a-forgatason-jottek-ossze-blake-lively-es-ryan-reynolds.htmlHollywoodban elég gyakori, hogy az együtt dolgozó sztárok szerelembe esnek, de az már sokkal ritkább, hogy az így kialakult kapcsolatok tartósak is maradnak. Az alábbi pároknál azonban nemcsak fellángolás volt a forgatások alatt formálódott viszony, hiszen ők azóta is egy párt alkotnak. TV + Sztárok--Leérettségizett Donatella, Kiszel Tünde lányahttp://www.life.hu/sztarok/20190621-leerettsegizett-donatella-kiszel-tunde-lanya.htmlKiszel Tünde lánya, Donatella leérettségizett. TV + SztárokOrigoBe kell zárnia egyik üzletét Hódi Pamelánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-be-kell-zarnia-egyik-uzletet-hodi-pamelanak.htmlBezár Hódi Pamela egyik ruhaüzlete. TV + SztárokOrigoEltemették Benke Lászlót, az ország Laci bácsijáthttp://www.life.hu/sztarok/20190621-eltemettek-benke-laszlot-az-orszag-laci-bacsijat.htmlElkísérték utolsó útjára Benke László mesterszakácsot. Megható szavakkal búcsúztatták az ország Laci bácsiját. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan hercegnő kilépett a Vilmos herceggel és Katalin hercegnővel közös alapítványbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-harry-herceg-es-meghan-hercegno-kilepett-a-vilmos-herceggel-es-katalin-hercegnovel-kozos.htmlHarry herceg és Meghan hercegnő kilépett a Vilmos herceggel és Katalin hercegnővel közös alapítványból.TV + Sztárok--Ezt gondolja a lánya új párjáról Hosszú Katinka édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190621-ezt-gondolja-lanya-uj-parjarol-hosszu-katinka-edesapja.htmlHosszú Katinka édesapja elárulta, egyelőre nem találkozott személyesen a lánya új udvarlójával, Mátéval. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.