Elveszett Debreczeni Zita kutyája, Pamacs

kutya Gianni Annoni puli elveszett Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elveszett Debreczeni Zita kutyája.

Debreczeni Zita egy kétségbeesett bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán. Azt írta, a XII. kerületből elveszett szeretett kutyája.

Pamacs 11 éves fehér puli, utoljára Gazdagrét környékén látták.

Gianni Annoni felesége plakátokat is kiragasztott a városban, és kérte a rajongóit, hogy osszák meg a bejegyzését, hátha hamarabb sikerül megtalálni az ebet.

Vicces videóban reagált válásuk hírére Ashton Kutcher és Mila Kunishttp://www.life.hu/sztarok/20190620-vicces-videoban-reagalt-valasuk-hirere-ashton-kutcher-es-mila-kunis.htmlAshton Kutcher és Mila Kunis egy vicces videóban reagált azokra a pletykákra, miszerint válnak. TV + Sztárok--Horváth Ádám özvegye, Csűrös Karola nyilatkozott a rendező harcárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-horvath-adam-ozvegye-csuros-karola-nyilatkozott-a-rendezo-harcarol.htmlHorváth Ádám rendező 89 évesen távozott az élők sorából, harcáról a gyilkos kórral felesége, Csűrös Karola nyilatkozott.. TV + Sztárok--Nyilvános helyen balhézott volt párjával L.L. Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-nyilvanos-helyen-balhezott-volt-parjaval-ll-junior.htmlSzerdán, egy belvárosi kávézóban, ügyvédek jelenlétében veszekedett L.L. Junior és volt párja, Hopp CsillaTV + Sztárok--Amber Rose megmutatta babapocakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-amber-rose-megmutatta-babapocakjat.htmlNemrégiben derült ki, hogy gyermeket vár Amber Rose, Kanye West volt kedvese. Most megmutatta babapocakját. TV + Sztárok--Osvárt Andrea smink nélkül is gyönyörű – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-osvart-andrea-smink-nelkul-is-gyonyoru.htmlOsvárt Andrea megmutatta, hogy smink nélkül is gyönyörű. TV + SztárokOrigoÍgy falatozik fürdőruhában Salma Hayekhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-igy-falatozik-furdoruhaban-salma-hayek.htmlSalma Hayek szexi fotót posztolt magáról a közösségi oldalára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.