Kiderült, hogy Zámbó Jimmy viszonyairól Edit asszony is tudott

Zámbó Jimmy Gregor Bernadett Edit asszony viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy a pletykák szerint nem volt végig hűséges a feleségéhez, Edit asszonyhoz, aki tudott is a férje viszonyairól.

Zámbó Jimmyt nagyon sok nő imádta annak idején, ostromolták is a szerelmükkel őt. Az énekes híres viszonyáról Gregor Bernadett-tel szinte mindenki tudott, habár egyik érintett fél sem ismerte el. Galambos Lajos viszont korábban már kotyogott a két sztár közötti kapcsolatról.

Zámbó Jimmy viszonyairól a felesége is tudott
Harry herceg és Meghan hercegnő kilépett a Vilmos herceggel és Katalin hercegnővel közös alapítványbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-harry-herceg-es-meghan-hercegno-kilepett-a-vilmos-herceggel-es-katalin-hercegnovel-kozos.htmlHarry herceg és Meghan hercegnő kilépett a Vilmos herceggel és Katalin hercegnővel közös alapítványból.TV + Sztárok--Ezt gondolja lánya új párjáról Hosszú Katinka édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190621-ezt-gondolja-lanya-uj-parjarol-hosszu-katinka-edesapja.htmlHosszú Katinka édesapja elárulta, egyelőre nem találkozott személyesen lánya új udvarlójával, Mátéval. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMatthew Perryt kócosan és ziláltan fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-matthew-perryt-kocosan-es-zilaltan-fotoztak.htmlMatthew Perryért megint aggódhatnak a rajongók: legutóbbi fotóján egyáltalán nem fest jól a színész. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg magát Nicole Scherzinger: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-bikiniben-mutatta-meg-magat-nicole-scherzinger.htmlNicole Scherzinger káprázatosan néz ki: a csinos énekesnő bikiniben mutatta meg testét. TV + Sztárok--Majkát nem jelölték a Petőfi Zenei Díjrahttp://www.life.hu/sztarok/20190621-majkat-nem-jeloltek-a-petofi-zenei-dijra.htmlMajkát nem jelölték a Petőfi Zenei Díjra. TV + SztárokHorváth Ádám özvegye, Csűrös Karola nyilatkozott a rendező harcárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-horvath-adam-ozvegye-csuros-karola-nyilatkozott-a-rendezo-harcarol.htmlHorváth Ádám rendező 89 évesen távozott az élők sorából, harcáról a gyilkos kórral felesége, Csűrös Karola nyilatkozott.. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.