Kelemen Anna fekete egyberészes fürdőruhában pózolt: fotó

fotó Kelemen Anna póz fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna ezúttal túlságosan felöltözött...

Az egykori nyuszilány alaposan meglepte követőit legutóbbi fotójával. Anna ugyanis nem a tőle megszokott módon áltt modellt a fotós kamerája előtt. Egy alig kivágott fekete egyberészes fürdőruhában mutatta meg törékeny alakját, sehol egy pucsítás vagy fedetlen testrész.

Bár a fotó így is szexisre sikerült, valljuk be, nem ezt szoktuk meg a plasztikcelebtől.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok❣️ Hétfőn nézzétek az RTL Klubon a Fokuszt!

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Szexi fotót készített Szabados Ágiról a párja: így még nem láttuk a híradósthttp://www.life.hu/sztarok/20190622-szexi-fotot-keszitett-szabados-agirol-a-parja-igy-meg-nem-lattuk-a-hiradost.htmlSzabados Ági, az RTL Klub hírbemondója ismét szerelmes, amit már nem is titkol a nyilvánosság elől. Ági néhány hónappal ezelőtt még volt kedvesével szervezte az idei esküvőjüket, ám a kapcsolatuk azta véget ért és a fájdalmas gyász után most ismét boldog a tévés...TV + SztárokOrigoA Magyar Nemzeti Cirkusz tagjaként mutatkozik be Szandi: a levegőben kápráztatja el a nézőkethttp://www.life.hu/sztarok/20190622-a-magyar-nemzeti-cirkusz-tagjakent-mutatkozik-be-szandi-a-levegoben-kapraztatja-el-a-nezoket.htmlSzandi a Csak show és más semmi című vetélkedőben szerepelt, ahol profizmusával lenyűgőzte a zsűrit, akik között ott ült Richter József is, aki a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója. Az énekesnő a műsor végén felkérést kapott a cirkusztól, hogy turnézzanak együtt. Azóta lázasan készül az előadásokra. Az egyik próbába betekintesét engedett.TV + SztárokOrigoA rendőrök elmondták, mi volt Michael Jackson szobájában a halálakorhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-a-rendorok-elmondtak-mi-volt-michael-jackson-szobajaban-a-halalakor.htmlMeglepő információk láttak napvilágot. Három detektív most elmesélte, hogy milyen dolgokat láttak Michael Jackson szobájában, a halálos ágya mellett. TV + Sztárok--Sztárok, akik a képernyőn kívül is összejöttek: Blake Lively és Ryan Reynolds is így talált egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190621-sztarok-akik-a-a-forgatason-jottek-ossze-blake-lively-es-ryan-reynolds.htmlHollywoodban elég gyakori, hogy az együtt dolgozó sztárok szerelembe esnek, de az már sokkal ritkább, hogy az így kialakult kapcsolatok tartósak is maradnak. Az alábbi pároknál azonban nemcsak fellángolás volt a forgatások alatt formálódott viszony, hiszen ők azóta is egy párt alkotnak. TV + Sztárok--Jennifer Aniston 50 évesen is tökéletesen fest bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-jennifer-aniston-50-evesen-is-tokeletesen-fest-bikiniben.htmlJennifer Aniston bikiniben villantotta meg tökéletes alakját: nagyon jól néz ki. TV + Sztárok--Matthew Perryt kócosan és ziláltan fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-matthew-perryt-kocosan-es-zilaltan-fotoztak.htmlMatthew Perryért megint aggódhatnak a rajongók: legutóbbi fotóján egyáltalán nem fest jól a színész. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.