Nyilvános helyen, ügyvédeik jelenlétében veszett össze LL Junior és gyermekei anyja

Forrás: Facebook -
LL Junior gyerekek veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
LL Junior és Hopp Csilla kapcsolata hosszú ideje véget ért. Junior már újranősült és boldog kedvesével. Exével azonban örökre összeköti őket a két kisfiuk, akik miatt kénytelenek találkozni..

Junior és Csilla ügyvédeik jelenlétében találkoztak egy kávézóban, ahol közös életüket érintő kérdésekben próbáltak dűlőre jutni. Így alakulhatott ki az a veszekedés, aminek szem-és fültanúja volt egy vendég.

"Bár nem értettem pontosan minden szót, nyilvánvalóan a gyerekeik láthatásáról folyt a vita, és Junior meglehetősen indulatosan érvelt a maga igaza mellett" -mesélte a Borsnak az informátor.

A lap megkereste az érintetteket is. Junior nem akarta elismerni, hogy valóban veszekedett exével.

Junior Forrás: Facebook

"Jogot tanultam sokáig, és az ügyvédek, akikkel láttak minket, a barátaink. A kávézó pedig Csillával szinte a törzshelyünk, itt szoktuk átadni a gyerkőcöket" - magyarázta a rapper.

Csilla azonban jóval közlékenyebb volt:

"Igen, leültünk beszélgetni az ügyvédeink jelenlétében. Nem tagadom, van néhány kérdés, amiben nem értünk egyet Lacival, de ezek üzleti ügyek. Mindkettőnknek a gyerekeink nyugalma a legfontosabb, és én nagyon bízom az intelligenciánkban, és hogy dűlőre jutunk. Laci nagyon szereti a gyerekeket, és ragaszkodik hozzájuk, de nem szeretném, ha beleszólna az életembe vagy akár a vállalkozásomba. Nyilván nem volt ez mindig ilyen könnyű, és volt, hogy nehezen tudtam érzelmeket kizárva gondolkodni, de egyszerűen tudni kell a másikat elengedni. Azt gondolom, ha egy kapcsolat nem működik, az két ember miatt nem működik. Nálunk is így volt. Sok volt a vita, és nem akartuk, hogy a gyerekeknek emiatt rossz legyen, ezért a különválás mellett döntöttünk. Laci pedig közben megismerte élete szerelmét, akit én elfogadok, és remélem, hogy Laci is így lesz ezzel, ha megtalálom a férfit, aki mellett leélném az életemet" - mesélte Junior exe, Csilla.

Dyaln Sprouse olyan képet posztolt Palvin Barbaráról, mintha szellentenehttp://www.life.hu/sztarok/20190622-dyaln-sprouse-olyan-kepet-posztolt-palvin-barbararol-mintha-szellentene.htmlPalvin Barbara és Dylan Sprouse nagyon boldogok együtt, ám a fiatal színész most egy igencsak furcsa képet posztolt a magyar modellről. Barbi lehet, hogy nem örül majd ennek?TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa még egy ideig nem találkozik indiai kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190622-demcsak-zsuzsa-meg-egy-ideig-nem-talalkozik-indiai-kedvesevel.htmlAz Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg indiai kedvesével Demcsák Zsuzsa. A hírek szerint a terveivel ellentétben most mégsem utazhat el a férfihoz. TV + SztárokOrigoVasvári Vivient zaklatták egy szórakozóhelyen, verekedésbe keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20190622-vasvari-vivient-zaklattak-egy-szorakozohelyen-verekedesbe-keveredett.htmlMegsérült a bokája a Feleségek luxuskivitelben című műsorból megismert Vasvári Viviennek, akit egy budapesti szórakozóhelyen zaklatta egy férfi. Az attrocitás verekedésig fajult. TV + SztárokOrigoA Magyar Nemzeti Cirkusz tagjaként mutatkozik be Szandi: a levegőben kápráztatja el a nézőkethttp://www.life.hu/sztarok/20190622-a-magyar-nemzeti-cirkusz-tagjakent-mutatkozik-be-szandi-a-levegoben-kapraztatja-el-a-nezoket.htmlSzandi a Csak show és más semmi című vetélkedőben szerepelt, ahol profizmusával lenyűgözte a zsűrit, akik között ott ült Richter József is, aki a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója. Az énekesnő a műsor végén felkérést kapott a cirkusztól, hogy turnézzanak együtt. Azóta lázasan készül az előadásokra. Az egyik próbába betekintést engedett. TV + SztárokOrigoKiderült, hogy Zámbó Jimmy viszonyairól Edit asszony is tudotthttp://www.life.hu/sztarok/20190621-kiderult-hogy-zambo-jimmy-viszonyairol-edit-asszony-is-tudott.htmlZámbó Jimmy a pletykák szerint nem volt végig hűséges a feleségéhez, Edit asszonyhoz, aki tudott is a férje viszonyairól. TV + SztárokOrigoBe kell zárnia egyik üzletét Hódi Pamelánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-be-kell-zarnia-egyik-uzletet-hodi-pamelanak.htmlBezár Hódi Pamela egyik ruhaüzlete. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.