Kiakadtak a rajongók Jakupcsek Gabriellára

Forrás: ATV/#Bochkor -
influencer kiakadás Jakupcsek Gabriella reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók szerint Jakupcsek Gabriella közösségi oldalán túl sok a reklám.

Jakupcsek Gabriella belekóstolt az influenszerkedésbe, ám úgy tűnik, a rajongók ezt nem nézik jó szemmel. A Ripost azt írja, a csinos tévés az utóbbi hetekben fogyókúrás tablettát és szemüveget is reklámozott a közösségi oldalán.

Kár, hogy már reklámoldal lett. Fogyókúrás cucc, most egy kis szemüveg... Lelépek az ajakfeltöltés előtt. (...) Szeretem a műsorait, de az ilyen Facebook-reklám olyan lealacsonyító egy híres embernek. Menjen a televízióba reklámozni!” – idézett a követők hozzászólásaiból a lap.

Jakupcsek Gabriellára megorroltak rajongói Forrás: ATV/#Bochkor
Király Linda gyönyörű volt a Magyarország Szépe döntőjén - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-kiraly-linda-gyonyoru-volt-a-magyarorszag-szepen.htmlKirály Linda is a sztárfellépők között volt a Magyarország Szépe döntőjén, és csodáan festett. TV + SztárokOrigoEnnyit érnek Meghan Markle kiegészítőihttp://www.life.hu/sztarok/20190624-ennyit-ernek-meghan-markle-kiegeszitoi.htmlKiderült, hogy több mint 200 millióra rúg Meghan Markle ékszerkollekciója. TV + Sztárok--Így néz ki Liszt Ferenc szépunokája, a 17 éves Michael Andreas Häringer http://www.life.hu/sztarok/20190624-igy-nez-ki-liszt-ferenc-szepunokaja-a-17-eves-michael-andreas-h-ringer.htmlA 17 éves Michael Andreas Häringer Liszt Ferenc szépunokája, és szintén zenész: százezrek rajonganak érte. TV + SztárokOrigoAlice Cooper és felesége megegyeztek a halálukkal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-alice-cooper-es-felesege-megegyeztek-a-halalukkal-kapcsolatban.htmlNagyon szereti egymást Alice Cooper és felesége, Sheryl Goddard. Olyannyira nem tudnak egymás nélkül élni, hogy megegyeztek a halálukat illetően. TV + Sztárok--A Spice Girls énekesnője, Mel B összejöhetett egy nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-a-spice-girls-enekesnoje-mel-b-osszejohetett-egy-novel.htmlAzt pletykálják, hogy Mel B összeszűrte a levet egy nála 15 évvel fiatalabb énekesnővel. TV + Sztárok--Nem készült el Cserháti Zsuzsa születésnapjára a sírkövehttp://www.life.hu/sztarok/20190624-nem-keszult-el-cserhati-zsuzsa-szuletesnapjara-a-sirkove.htmlCserháti Zsuzsa sírja az énekesnő születésnapjára sem készült el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.