Sokak szerint ufók szállították a Stonehenge szikláit

Forrás: AFP/Manuel Cohen/Manuel Cohen/Manuel Cohen -
szikla ufó földönkívüli Stonehenge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig hatalmas kérdőjel a világ előtt, hogy hogyan tudták megépíteni elődeink a Stonehenge-et. Sokak szerint ufók készíthették. 

Egyes elméletek szerint az Angliában található Stonehenge szikláit hajókkal és szárazföldön vontatták arra a helyre, ahol ma is megnézhetjük a maradványokat.

A múlt héten több ezren gyűltek össze a szikláknál, hogy megemlékezzenek a napfordulóról – írja a Daily Star. Sokan még mindig úgy vélik, hogy az építményt nem ember, hanem földönkívüliek alkották. Ez olvasható Erich von Daniken egyik művében is, mely szerint ősi idegnek játszhattak szerepet az létrejöttében.

Még mindig sokakat zavarba ejt a Stonehenge monumentalitása Forrás: AFP/Manuel Cohen/Manuel Cohen/Manuel Cohen
Így néz ki Liszt Ferenc szépunokája, a 17 éves Michael Andreas Häringer http://www.life.hu/sztarok/20190624-igy-nez-ki-liszt-ferenc-szepunokaja-a-17-eves-michael-andreas-h-ringer.htmlA 17 éves Michael Andreas Häringer Liszt Ferenc szépunokája, és szintén zenész: százezrek rajonganak érte. TV + SztárokOrigoSelma Blair, szklerózis multiplexszel küzdő színésznő 47 éves letthttp://www.life.hu/sztarok/20190624-selma-blair-szlkerozis-multiplexszel-kuzdo-szineszno-47-eves-lett.htmlNéhány hónappal ezelőtt jelentette be Selma Blair színésznő, hogy szklerózis multiplexszel küzd. Blair most ünnepelte a 47. születésnapját, és minden vágya, hogy kisfia, Arthur mellett állhasson. TV + Sztárok--Bizarr videó került fel a netre Pintér Tiborrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-bizarr-video-kerult-fel-a-netre-pinter-tiborrol.htmlMeghökkentő videót töltött fel magáról Pintér Tibor a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoElárverezik Boris Becker trófeáit, hogy adósságának egy részét ki tudja fizetnihttp://www.life.hu/sztarok/20190624-elarverezik-boris-becker-trofeait-hogy-adossaganak-egy-reszet-ki-tudja-fizetni.htmlElárverezik Boris Becker német teniszsztár 82 érmét, kupáját, személyes szuvenírjait egy hétfőn kezdődő online árverésen, hogy adósságai egy részét ki tudja fizetni.TV + Sztárok--Távozik a TV2 Mokka műsorvezetője, Szabó Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20190624-tavozik-a-tv2-mokka-musorvezetoje-szabo-dora.htmlKönnyek között jelentette be Szabó Dóra, hogy távozik a Mokka műsorvezetői közül. TV + SztárokOrigoAlice Cooper és felesége megegyeztek a halálukkal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-alice-cooper-es-felesege-megegyeztek-a-halalukkal-kapcsolatban.htmlNagyon szereti egymást Alice Cooper és felesége, Sheryl Goddard. Olyannyira nem tudnak egymás nélkül élni, hogy megegyeztek a halálukat illetően. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.