Tíz év együttlét után hozzámegy párjához Szűcs Judith

Forrás: FEM3 -
esküvő házasság szerelem Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judith már 10 éve él boldog párkapcsolatban – 9 éve menyasszonyként –, és hamarosan feleség lesz.

Szűcs Judith 10 évvel ezelőtt találta meg élete párját, akivel azóta is boldogan élnek együtt. 9 évvel ezelőtt kérte meg az üzletember az énekesnő kezét, de az esküvőre mostanáig nem került sor. Judith és szerelme azonban úgy döntöttek, véget vetnek a hosszú jegyességnek, és kimondják egymásnak a boldogító igent.

Szűcs Judith idén férjhez megy Forrás: FEM3

Lehet az ember örök menyasszony, de attól én még az asszonyának érzem magam.

Borsnak

Férjhez ment Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20190624-ferjhez-ment-kiss-ramona.htmlSzombaton házasosott össze Lákai Máté és Kiss Ramóna. A Blikk úgy tudja, a lakodalom a Római-parton volt, és közel száz vendéget hívtak meg.TV + Sztárok--Gyakran megviccelte családját és barátait Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-gyakran-megviccelte-csaladjat-es-baratait-diana-hercegno-vilmos-szuletesnapja.htmlVilmos herceg születésnapja apropóján sztorizgatott Darren McGrady, Diana egykori séfje. Elmondta, a hercegnő gyakran zavarba hozta szeretteit a vicceivel. TV + Sztárok--Sztárfellépők exkluzív produkciói lesznek láthatóak a Magyarország Szépe show-jábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-sztarfellepok-exkluziv-produkcioi-a-magyarorszag-szepe-showjaban.htmlAz ország legszebb lányai mellett igazi sztárparádé várja a Duna Televízió és a Duna World nézőit vasárnap este a Magyarország Szépe élő adásában, 19:30-kor. A döntőbe jutott tizenhat szépség bemutatkozása mellett exkluzív zenei produkciók és dalpremierek szórakoztatják a közönséget. TV + SztárokOrigoBubik Istvánnal való szerelméről vallott Szentandrássy Hédi képzőművészhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-bubik-istvannal-valo-szerelmerol-vallott-szentandrassy-hedi.htmlBubik Istvánnal való kapcsolatáról beszélt szerelme, Szentandrássy Hédi. Elmondta, első látásra beleszeretett a férfiba, hozzátette, fogalma nem volt, hogy a színész házas. Bubik István 2004 novemberében hunyt el autóbalesetben. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné féltékeny Vilmosra és Katalinra, mert több követőjük van?http://www.life.hu/sztarok/20190621-meghan-hercegne-feltekeny-vilmosra-es-katalinra-mert-tobb-kovetojuk-van.htmlNéhány hónappal ezelőtt hozta létre saját Instagram-oldalát Harry herceg és Meghan hercegné. Vilmosnak és Katalinnak még mindig több követője van, a hírek szerint pedig ez igencsak idegesíti Meghant. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs különös fotót posztolt magáról Törökországbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190622-sebestyen-balazs-kulonos-fotot-posztolt-magarol-torokorszagbol.htmlSebestyén Balázs Törökországban nyaral a családjával, ahonnan ezúttal nem családi fotót posztolt, hanem egy eltorzult szelfit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.