Horváth Tamást a mai napig kiakasztja Michael Jackson halála

halál Michael Jackson Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Tamás Michael Jackson halálának évfordulóján beszélt a sztárról, és elmondta, a zenész elvesztésének körülményei még mindig kiakasztják. 

Horváth Tamás, a Sztárban sztár leszek! egyik mentora a Mokkában emlékezett meg Michael Jacksonról, a zenész halálának 10. évfordulója alkalmából. Az énekes pontosan emlékszik, mit érzett akkor, amikor kiderült, hogy a pop királya elhunyt.

Horváth Tamás a mai napig ki van akadva Forrás: Koncz Márton

Én ki vagyok akadva a mai napig ettől a sztoritól, mert számomra sok-sok kérdőjel van, és szerintem sosem fogjuk megtudni az igazságot, hogy mi történt, és hogyan" – mondta Horváth Tamás, utalva ezzel Michael Jackson halálának kérdéses körülményeire. Számára hatalmas ikon volt a zenész, ezért hetekig nem volt hajlandó megnézni a Neverland elhagyása című dokumentumfilmet, amelyben Michael Jackson áldozatai vallanak arról, hogy mit tett velük a zenész. „Aztán megnéztem, és kellett egy-két nap, hogy helyre tegyem magamban a dolgokat" – árulta el Tamás.

Kelemen Anna vízimentőnek állt - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-kelemen-anna-vizimentonek-allt.htmlKelemen Anni elmerült abban, milyen egy vízimentő élete, és még az újraélesztést is kipróbálta. TV + SztárokOrigoCsodásan néz ki a 75 esztendős Diana Ross: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-csodasan-nez-ki-a-75-esztendos-diana-ross.htmlFriss fotó készült a 75 esztendős Diana Rosszról. TV + Sztárok--Plágiummal vádolják Delhusa Gjonthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-plagiummal-vadoljak-delhusa-gjont.htmlA magyar énekest azzal vádolják, hogy egyik dala hasonlít Alvaro Soler egyik slágerére: Delhusa Gjon el is ismerte, hogy van egyezés, ráadásul szándékos. TV + SztárokOrigoErzsébet királynőnek valami az arcába vágódott egy nyilvános eseményenhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-erzsebet-kiralynonek-valami-az-arcaba-vagodott-egy-nyilvanos-esemenyen.htmlMeglepő fordulat történt a Royal Windsor Kupa pólómérkőzésén a minap, amelyen II. Erzsébet királynő is részt vett. Véletlenül egy sál csapódott az arcába. TV + Sztárok--Mel B összemelegedett egy nála 15 évvel fiatalabb nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-mel-b-osszemelegedett-egy-nala-15-evvel-fiatalabb-novel.htmlHasít az újraalakult Spice Girls turnéja, ám nemcsak a koncertek körül zajlanak az események. A pletykák szerint Mel B a szerelmet is megtalálta egy 15 évvel fiatalabb énekesnő személyében. TV + Sztárok--Tóth Vera így néz ki ébredés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-toth-vera-igy-nez-ki-ebredes-utan.htmlTóth Vera az ébredés utáni pillanatát osztotta meg a rajongóival, az ágyból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.