Növényi Norbert ketrecharc sport gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ketrecharcos karrierjéről vallott Növényi Norbert fia, ifj. Növényi Norbert.

Ifjabb Növényi Norbert a TV2 vendége volt, ahol ketrecharcos-karrierjéről mesélt. Elmondta, édesapja sportolói múltja befolyásolta abban, hogy belevágott ebbe a sportágba, de valójában egyikük sem gondolta volna, hogy ez lesz a szenvedélye.

A küzdelem olyan dolog, hogy a véredben van... Bele kell születni. Apukám mindig szerette volna, hogy sportoljak. 2011-2012 óta nagy szerelem számomra ez a sport. (...) Mindenki mondja, hogy a Növényi fia vagyok... De mit tudok ezzel kezdeni? Vannak olimpiai bajnokok, de én a világon a legjobb harcos akarok lenni. Heti 12-15 alkalommal edzek. Reggel 11-től este 9-ig edzőteremben vagyok. Három edzésem között van egy óra pihenő."

Kelemen Anna vízimentőnek állt - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-kelemen-anna-vizimentonek-allt.htmlKelemen Anni elmerült abban, milyen egy vízimentő élete, és még az újraélesztést is kipróbálta. TV + SztárokOrigoCsodásan néz ki a 75 esztendős Diana Ross: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-csodasan-nez-ki-a-75-esztendos-diana-ross.htmlFriss fotó készült a 75 esztendős Diana Rosszról. TV + Sztárok--Plágiummal vádolják Delhusa Gjonthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-plagiummal-vadoljak-delhusa-gjont.htmlA magyar énekest azzal vádolják, hogy egyik dala hasonlít Alvaro Soler egyik slágerére: Delhusa Gjon el is ismerte, hogy van egyezés, ráadásul szándékos. TV + SztárokOrigoSchobert Norbikát bántják a rajongók: a kisfiú nem érti, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-schobert-norbikat-bantjak-a-rajongok-a-kisfiu-nem-erti-miert.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka középső gyermeke, Norbika az elmúlt egy évben lefogyott, és tiszta izom lett. A büszke szülők megosztották kisfiuk előtte-utána fotóját a rajongóikkal, hogy büszkélkedjenek és motivációt adjanak. A fotó alatt elszabadult a pokol... TV + SztárokOrigoEgy videofelvétellel bizonyítják a rajongók, hogy Michael Jackson élhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-egy-videofelvetellel-bizonyitjak-a-rajongok-hogy-michael-jackson-el.htmlEgy videofelvétel alapján arra következtetnek a rajongók, hogy Michael Jackson ma is él. TV + Sztárok--Sokak szerint ufók szállították a Stonehenge szikláithttp://www.life.hu/sztarok/20190624-sokak-szerint-ufok-szallitottak-a-stonehenge-sziklait.htmlMég mindig hatalmas kérdőjel a világ előtt, hogy hogyan tudták megépíteni elődeink a Stonehenge-et. Sokak szerint ufók készíthették. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.