Várkonyi Andrea elárulta, hiányzik neki egy társ

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Várkonyi Andrea társ hiány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea elárulta, nem életcélja, hogy egyedül maradjon sőt, már vágyik egy társra. 

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után szakítottak, és költöztek szét egymástól. A volt műsorvezető azóta teljesen új életet kezdett, hiszen a tévés munkáit is befejezte. Eddig élvezte az egyedüllétet, de mostanra úgy érzi, szeretné, ha lenne egy társa.

Várkonyi Andrea nem akar már egyedül lenni Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Nem életcélom, hogy egyedül maradjak" – mondta a Story Magazin nyári kiadásának Várkonyi. „Fáraszt, hogy mindenre egymagamnak kell gondolnom, figyelek, ellenőrzök, szervezek egyedül... Igen, hiányzik egy társ, aki megtudakolná, hogy mit segíthet, aki hazavárna, és azt is megkérdezné, hogy milyen napom volt" – tette hozzá.

Gáspár Laci és Niki házassági évfordulót ünnepeltek - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-gaspar-laci-es-niki-hazassagi-evfordulot-unnepeltek.htmlGáspár Laci és Niki különleges dolgot ünnepeltek Olaszországban. TV + SztárokOrigoAurelio állítja, nem követett el emberrablásthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-aurelio-allitja-nem-kovetett-el-emberrablast.htmlAurelio továbbra is állítja, bár valóban pofozkodott az ismerősével, emberrablásról nem volt szó. TV + SztárokOrigoTóth Vera így néz ki ébredés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-toth-vera-igy-nez-ki-ebredes-utan.htmlTóth Vera az ébredés utáni pillanatát osztotta meg rajongóival, az ágyból. TV + SztárokOrigoGyászol L. L. Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-gyaszol-l-l-junior.htmlMegrendítő hírt kapott L. L. Junior. A rapper elveszítette jó barátját, menedzserét. TV + Sztárok--Öngyilkossággal fenyegetőzött Khloé Kardashian volt barátja, Tristan Thompsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-ongyilkossaggal-fenyegetozott-khloe-kardashian-volt-baratja-tristan-thompson.htmlKhloé Kardashianhoz nem volt hű gyermeke apja. Tristan Thompson a lebukás után öngyilkossággal fenyegetőzött, hogy visszaszerezze párját. TV + Sztárok--Szűcs Judith 9 év jegyesség után férjhez megy fiatalabb szerelméhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-szucs-judith-9-ev-jegyesseg-utan-ferjhez-megy-fiatalabb-szerelmehez.html9 év jegyesség után férjhez megy szerelméhez Szűcs Judith. Ő maga árulta el a részleteket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.