Katalin hercegné barátkozni akart Chelsy Davyvel, de nem jött össze

Forrás: Getty Images/2006 Indigo/Indigo -
elutasítás Chelsy Davy barátság Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg még 2004-ben járt együtt Chelsy Davyvel, ekkor már Vilmos herceg és Katalin hercegné is egy párt alkottak. Katalin barátkozni szeretett volna a lánnyal, ám ennek csúnya vége lett. 

Sokan emlékeznek még Chelsy Davyre, arra a lányra, akivel Harry herceg 2004-ben kezdett randevúzni. Viharos kapcsolatuk évekig tartott. Ekkor már Vilmos herceg és Katalin hercegné is egy párt alkotott.

Katalin szeretett volna összebarátkozni Chelsyvel, ám a szőke lány elutasította őt – írja a The Sun. Katie Nicholl író már több könyvet írt a királyi családról, és azt állítja, hogy Katalin egy alkalommal vásárolni hívta Chelsyt, ám ő kijelentette, hogy nem megy vele.

Chelsy Davy nem akart barátkozni Kate Middletonnal Forrás: Getty Images/2006 Indigo/Indigo

„Teljesen különböző karakterek voltak” – jelentette ki az életrajzíró, aki szerint a két lány többször találkozott a királyi család privát eseményein. Például mindketten egyszerre találkoztak első alkalommal a királynővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.