Palácsik Lilla elmondta a kommentelőknek, hogy valóban babát vár-e

Palácsik Lilla utazás Visváder Tamás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meseszép helyen pihent Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás. A rajongók közül voltak, akik azt hitték, hogy Lilla babát vár. Nem jött zavarba, őszintén válaszolt a kérdésre. 

„Sziasztok, eltűntem egy kicsit, de újra jelentkezem. Tamással megszöktünk és megnéztük egy bakancslistás álmunkat” – kezdi egyik új bejegyzését közösségi oldalán Palácsik Lilla. A fotón megölelik egymást, Lilla egy fehér felsőt és magas derekú nadrágot visel.

A kommentelők némelyikében felmerült, hogy az újdonsült feleség babát vár. Palácsik nem jött zavarba, megválaszolta a kérdést – szúrta ki a Blikk.

„Drágáim, sokan írtatok, de nem várok kisbabát. Bár ha várnék sem lenne gond, tudom, hogy egyszer nagyszerű szülők leszünk, de kezdetben még csak egy kiskutyát szeretnénk. A kép csalóka, ezek szerint a magas derekú nadrág nem mindenkinek áll jól” – írta Palácsik Lilla.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

‍♀️Sziasztok, eltűntem egy kicsit de újra jelentkezem Tamással megszöktünk és megnéztük egy bakancslistás álmunkat! Hogy tetszik nektek a hely? Ahogy ígértem ismét JÁTÉKkal jelentkezem a @cewefotokonyv -nek köszönhetően! Most is 3 szerencsés nyerhet! A nyeremény egy Cewe Retro fotó ( #cewe #retrofoto )csomag, amit a kedvenc képeitekből állíthattok össze! A második képen láthatjátok hogyan is néz ki! Én imádom az ilyen kézzel fogható fényképeket Ahogy @tamasvisvader oldalán is olvashatjátok, nagyon szükségünk volt már egy közös kikapcsolódásra ❤️ Igaz csak 2 napra jöttünk, de itt maradnék örökre! Egy fotósnak ez a hely egy valóra vált álom! Képzeljétek amíg körbesétáltuk a Braies-tavat láttam, hogy a fotós kollégák 5 párról is készítettek jegyes- és esküvői fotókat! Láttunk 1 eljegyzést is Lányok kezeket fel, ki az aki itt azonnal igent mondana? ‍♀️ A JÁTÉK szabályzatát itt találjátok⬇️⬇️ sok sikert 1. követni kell engem és a @cewefotokonyv oldalát 2. likeolni ezt a posztot 3. megjelölni egy olyan ismerősödet akit szerinted érdekelne ez a nyeremény Ennyi az egész ‍♀️ Sorsolás: 2019.06.23. : a fotókat én készítettem, álvànyról, távkioldóval • A játékban való részvétel önkéntes. A játékban résztvevők tudomásul veszik és betartják a rövid szabályzatot. A sorsolás véletlenszerűen, a commentpicker.com weboldal segítségével fog történni! A Játék semmilyen szinten nem áll kapcsolatban az Instagrammal, az Instagram nem támogatja azt. A Játékban résztvevők nem az Instagram számára szolgáltatnak információkat. A Játékban kizárólag azon 13. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső, magyar állampolgárságú, cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt, akik a Játék időtartama alatt a játékszabályzatot betartják! #cewefotokonyv #szponzoralttartalom #photographer #lucky #love #together #myhusband #couple #couplegoals

Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) által megosztott bejegyzés,

Katalin hercegné fontos feladatot kapott Erzsébet királynőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-katalin-hercegne-fontos-feladatot-kapott-erzsebet-kiralynotol.htmlKöztudott, hogy imádja a művészeteket Katalin hercegné, a fotózáshoz pedig tehetsége is van. Éppen ezért nagyon örül annak az új feladatnak, amelyet nemrégiben a királynőtől kapott. TV + Sztárok--Évente 251 milliót keres az Instagram-sztár, Abigail Ratchford (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190626-evente-251-milliot-keres-az-instagramsztar-abigail-ratchford.htmlHihetetlen, mennyi pénzt keres posztjaival a 27 éves Insta-sztár: évente 251 millió forintnak megfelelő font üti a markát. TV + SztárokOrigoCurtis úgy véli, autóból figyelték a nyomozók a házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190626-curtis-ugy-veli-autobol-figyeltek-a-nyomozok-a-hazat.htmlHamarosan megszületik Curtis és kedvese első gyermeke. A rapper nemrégiben drogproblémákkal küzdött, de szerencsére a születendő baba teljesen egészséges. Curtis szerint Majka vallomása után nyomozók figyelték a házát. TV + SztárokOrigoTihanyi-Tóth Csaba nehéz pillanatokat élt át a Barátok közt forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190626-tihanyitoth-csaba-nehez-pillanatokat-elt-at-a-baratok-kozt-forgatasa-alatt.htmlNem először él át nehéz pillanatokat a Barátok közt forgatása során Tihanyi-Tóth Csaba, az ország Novák Lacija. Most azt kellett eljátszania, hogy megtudja, sorozatbeli édesanyja rákos. TV + Sztárok--Szabó Dóra a Mokka után a saját vállalkozására koncentrálhttp://www.life.hu/sztarok/20190626--szabo-dora-a-mokka-utan-a-sajat-vallalkozasara-koncentral.htmlSzabó Dóra úgy döntött, távozik a Mokka csapatából, hogy saját vállalkozására koncentráljon. Elárulta, mivel is fog foglalkozni. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee édesapja, Zana József kártérítést követel balesete utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-ganxsta-zolee-edesapja-zana-jozsef-karteritest-kovetel-balesete-utan.htmlMozgólépcsőn érte baleset Zana József színművészt, miután a szerkezet hirtelen megállt. Ganxsta Zolee édesapja lebucskázott a lépcsőn, és csúnyán megsérült: kártérítést követel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.