Maloveczky Miklós időjós szakítás Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április végén derült ki, hogy Gaál Noémi és Maloveczky Miklós szakított. A csinos időjós most eláulta, feldolgozta-e már a történteket.

Noémi úgy érzi, túl van a szakításon, és azt is elárulta, hogy ez a dolog egyáltalán nem olyan friss, mint azt hisszük.

Gaál Noémi és Maloveczky Miklós még boldogan Forrás: Youtube/TV2 Magyarország

"Közhely, nem közhely, idő kell, hogy az ember feldolgozzon egy ilyen szétválást, és most már több mint fél évnél járunk, még ha a köztudatba ez sokkal később is jutott el. Nem hagytam, hogy rám telepedjen a bánat, és sokat segített, hogy olyan emberek vannak körülöttem, akikkel kiadósakat tudtam és tudok beszélgetni, nevetni. Jól vagyok, túl vagyok a szakításon, és csakis előre nézek, hátra nem. Mondják, „Ha egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik", és van benne igazság, de ahhoz az kell, hogy higgyünk. Ha szeretnénk, hogy jobb legyen, lesz is mellettünk egy olyan segítő, akár felsőbb erő, ami továbbvisz az úton, nem maradunk magunkra, és a sors mindent elrendez. Valami ilyesmi az én filozófiám" - nyilatkozta a Borsnak Gaál Noémi.

Alessandra Ambrosio igencsak pikáns fotót mutatott a fenekérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-alessandra-ambrosio-igencsak-pikans-fotot-mutatott-fenekerol.htmlGörögországban nyaral Alessandra Ambrosio, és nem másról tett közzé egy vérforraló képet, mint a fenekéről. TV + Sztárok--Kigyulladt Vlagyimir Klicsko jachtjahttp://www.life.hu/sztarok/20190625-kigyulladt-vlagyimir-klicsko-csaladjanak-yachtja.htmlVlagyimir Klicsko családja életveszélyes helyzetbe került a nyílt vízen. TV + Sztárok--Növényi Norbert fia ketrecharcos letthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-novenyi-norbert-fia-ketrecharcos-lett.htmlKetrecharcos karrierjéről vallott Növényi Norbert fia, ifj. Növényi Norbert. TV + Sztárok--Horváth Tamást a mai napig kiakasztja Michael Jackson halálahttp://www.life.hu/sztarok/20190625-horvath-tamast-a-mai-napig-kiakasztja-michael-jackson-halala.htmlHorváth Tamás Michael Jackson halálának évfordulóján beszélt a sztárról, és elmondta, a zenész elvesztésének körülményei még mindig kiakasztják. TV + Sztárok--L. L. Junior családi körben, itthon is elveszi feleségül Körtvélyessy Kingáthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-l-l-junior-csaladi-korben-itthon-is-elveszi-felesegul-kortvelyessy-kingat.htmlAz év elején, a legnagyobb titokban vette el Körtvélyessy Kingát L. L. Junior. A rapper és felesége most itthon, családi körben is kimondják a boldogító igent. Apósa, Körtvélyessy Zsolt szervezi a nagy napot. TV + Sztárok--Jennifer Aniston teljesen összetört, amikor megtudta, hogy Angelina Jolie terheshttp://www.life.hu/sztarok/20190625-jennifer-aniston-teljesen-osszetort-amikor-megtudta-angelina-jolie-terhes.htmlJennifer Aniston 2005-ben teljesen összetört, amikor meghallotta, hogy Angelina Jolie gyermeket vár exétől, Brad Pitt-től. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.