párkapcsolat szerelem Pamela Anderson szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson kapcsolata véget ért fiatal fiújával. Csalódottságát az Insta-követőivel is megosztotta a kebelcsoda.

"Nehéz ezt elfogadni. Az elmúlt több mint két évem hazugság volt. Minden átverés volt, hagyta, hogy elhigyjem, nagy szerelemben vagyunk. Padlón vagyok. Kettős életet élt. Korábban ő hívta szörnyeknek azokat a férfiakat, akiknek barátnőjük volt a feleségük mellett. De ez még rosszabb. Hazudott mindenkinek. Hogyan lehetséges egyszerre két női szív irányítása? De biztos vagyok benne, hogy voltak többen is. Ő a szörny" - fakad ki Pamela Anderson a közösséi oldalán. A szomorú sorokhoz egy közös képet is mutatott kettejükről, még a boldog időkből.



Szakításáról vallott Gaál Noémi: így van most az időjóshttp://www.life.hu/sztarok/20190626-szakitasarol-vallott-gaal-noemi-igy-van-most-az-idojos.htmlÁprilis végén derült ki, hogy Gaál Noémi és Maloveczky Miklós szakított. A csinos időjós most eláulta, feldolgozta-e már a történteket.TV + SztárokOrigoAlessandra Ambrosio igencsak pikáns fotót mutatott a fenekérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-alessandra-ambrosio-igencsak-pikans-fotot-mutatott-fenekerol.htmlGörögországban nyaral Alessandra Ambrosio, és nem másról tett közzé egy vérforraló képet, mint a fenekéről. TV + Sztárok--Kigyulladt Vlagyimir Klicsko jachtjahttp://www.life.hu/sztarok/20190625-kigyulladt-vlagyimir-klicsko-csaladjanak-yachtja.htmlVlagyimir Klicsko családja életveszélyes helyzetbe került a nyílt vízen. TV + Sztárok--Növényi Norbert fia ketrecharcos letthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-novenyi-norbert-fia-ketrecharcos-lett.htmlKetrecharcos karrierjéről vallott Növényi Norbert fia, ifj. Növényi Norbert. TV + Sztárok--Horváth Tamást a mai napig kiakasztja Michael Jackson halálahttp://www.life.hu/sztarok/20190625-horvath-tamast-a-mai-napig-kiakasztja-michael-jackson-halala.htmlHorváth Tamás Michael Jackson halálának évfordulóján beszélt a sztárról, és elmondta, a zenész elvesztésének körülményei még mindig kiakasztják. TV + Sztárok--L. L. Junior családi körben, itthon is elveszi feleségül Körtvélyessy Kingáthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-l-l-junior-csaladi-korben-itthon-is-elveszi-felesegul-kortvelyessy-kingat.htmlAz év elején, a legnagyobb titokban vette el Körtvélyessy Kingát L. L. Junior. A rapper és felesége most itthon, családi körben is kimondják a boldogító igent. Apósa, Körtvélyessy Zsolt szervezi a nagy napot. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.