Kiss Ramóna és Lékai Máté 150 ember előtt mondta ki a boldogító igent

Forrás: Instagram/Kiss Ramóna -
esküvő házasság Lékai Máté család menyasszony szerelem Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
150 ember előtt mondta ki a boldogító igent Kiss Ramóna és Lékai Máté. Bár nem egy könnyű hét állt a műsorvezető mögött, mégis gyönyörű menyasszony volt.

Nem volt könnyű hete az esküvőt megelőzően Kiss Ramónának. Egész héten tartott az X-Faktor forgatása és kisfiát is el kellett látnia – derül ki a Story magazin cikkéből. Ennek ellenére gyönyörű menyasszony volt a műsorvezető, amikor kimondta a boldogító igent Lékai Máté sportolónak.

A Római-part egyik szórakozóhelyén tartották az esküvőt, ahol 150 vendég örült boldogságuknak. Mátét egy hajó, Ramónát pedig egy motorcsónak vitte a helyszínre. Több híresség is megjelent az eseményen. Ott volt például Varga Izabella, akivel Kiss Ramóna 16 éven keresztül dolgott együtt a Barátok közt forgatásain.

A sorozatbeli kollégák közül megjelent Nyári Dia és párja, Dániel is. Puskás Peti pedig meglepő módon volt kedvesével, Eke Angélával érkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.