Az ExperiDance társulat vezetői között egyre nő a feszültség: megszólalt az ügyvezető

Fotó: M.Schmidt János – Origo -
Vona Tibor Román Sándor ExperiDance
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a bál az ExperiDance társulatnál: Román Sándor alapító és üzlettársa között van feszültség. Most megszólalt a másik fél is. 

Az ExperiDance egyik alapítója, Román Sándor azt állítja, egy érdekkör szeretné rátenni a kezét a társulatra, és azt is, hogy üzlettársa nem engedett neki betekintést a cég könyvelésébe. A társaság ügyvezetője, Vona Tibor rendkívüli sajtótájékoztatót tartott az üggyel kapcsolatban, ahová Román Sándort nem engedték be.

Egyszerű oka van annak, hogy Sándor miért nem lehet itt. A táncosok kérték, hogy ne jöhessen be. Itt mindenki szereti egymást, a kerítésen kívül meg valaki ordibál” – mondta a Blikknek az ügyvezető arra utalva, hogy Román Sándor ideges lett, amikor a biztonságiak megállították, és követelte, mondják meg, ki tiltotta ki őt: az üzlettársa volt. Ezután Román Sándor távozott, üzlettársa pedig cáfolta a koreográfus korábbi állításait.

Vona Tibor, az ExperiDance társulatának ügyvezető igazgatója Fotó: M.Schmidt János – Origo

Elmondta, az áprilisi leállás óta 25 előadás maradt el, ez negyedmilliárd forintos kiesést jelentett, amely miatt 70 embert kellett elbocsátani, de augusztus 7-től újra láthatóak lesznek a társulat előadásai.

Június elején, amikor Sándor már hónapok óta nem végezte itt a munkáját, megjelent és rárontott a táncosokra.

Ezzel szemben Román Sándor leszögezte, nem kiabált a táncosokkal, csupán azt szerette volna megtudni, milyen jogcímen tartózkodnak a területen. Hozzátette, a találkozón jogi képviselettel jelent meg, és videófelvétele is van a történtekről.

Vona ezen állítása nem fedi a valóságot,

A Playboy-modell elárulta, Michael Jackson levetkőztette őt egy forgatásonhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-a-playboy-modell-elarulta-michael-jackson-levetkoztette-ot-egy-forgatason.htmlÁllítólag levetkőztette és szenvedélyesen megcsókolta azt a Playboy-modellt Michael Jackson, aki a Thriller videoklipjében szerepelt. TV + Sztárok--Galambos Lajos lakóparkjának egyik apartmanjában kéjbarlang üzemelhetetthttp://www.life.hu/sztarok/20190628-galambos-lajos-lakoparkjanak-egyik-apartmanjaban-kejbarlang-uzemelhetett.htmlAz egyik vádlott korábbi vallomásának felolvasása során derült ki, hogy kéjbarlang üzemelhetett a lakópark egyik apartmanjában. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTolvai Reni világhírű producerrel dolgozott együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190627-tolvai-reni-vilaghiru-producerrel-dolgozott-egyutt.htmlTolvai Reni ismét Amerikában járt, hogy kinti karrierjét egyengesse. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna és Lékai Máté 150 ember előtt mondta ki a boldogító igenthttp://www.life.hu/sztarok/20190627-kiss-ramona-es-lekai-mate-150-ember-elott-mondta-ki-a-boldogito-igent.html150 ember előtt mondta ki a boldogító igent Kiss Ramóna és Lékai Máté. Bár nem egy könnyű hét állt a műsorvezető mögött, mégis gyönyörű menyasszony volt. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher családjának jutott egy kis örömhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-michael-schumacher-csaladjanak-jutott-egy-kis-orom.htmlSchumacher családjának az elmúlt években nem jutott sok öröm, de most úgy tűnik, van egy kis okuk a boldogságra. TV + Sztárok--Baukó Éva bikiniben mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20190627-bauko-eva-bikiniben-mutatta-meg-idomait.htmlBaukó Éva egy mélyen dekoltált felsőben mutatta meg bájait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.