A legszexibb nagymama, Gina Stewart fotóját cenzúrázta az Instagram

cenzúra Gina Stewart Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves nagymama bedühödött, miután az Instagram letiltotta az egyik szexi fotóját: szerinte a kora miatt törölték a felvételt.

Gina Stewart a világ legszexibb nagymamájaként híresült el, és efelől valószínűleg nincs is kétség. Közösségi oldalára folyamatosan dögösebbnél dögösebb fotókat posztol, ám az egyik felvételt eltávolította az Instagram.

A legszexibb nagymama, Gina Stewart fotóját cenzúrázta az Instagram Forrás: Twitter/Gina Stewart

A 48 éves Gina később a Twitteren tette közzé ugyanazt a felvételt, és közölte, szerinte a kora miatt tiltották le a képet, és nem a közösségi oldal irányelvei miatt. Úgy gondolja ugyanis, hogy a felvétel nem mutatott többet, mint egy fürdőruhás fotó, ezért nem is hagyta annyiban a dolgot. „Nemcsak a saját jogaimért harcolok, hanem mindenkiéért” – mondta a nagymama. Sikerrel is járt, ugyanis az Instagram elismerte, hogy tévesen távolították el a fotót – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.