A Korn tribute zenekar dobosa koncert közben kapott stroke-ot

Vakság Alex Headen koncert dobos zenekar kórház Korn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kézzel dobolt végig egy egész számot a Korn tribute zenekar dobosa, Alex Headen. A zenész stroke-ot kapott, egyik szemére a látását is elveszítette. 

Nem akarta cserben hagyni a közönséget és zenésztársait Alex Headen, a Korn tribute zenekar dobosa. A férfi koncert közben kapott stroke-ot. Épp a Helmet című számot játszották, amikor Headen bal oldala teljesen lezsibbadt, bal szemére elveszítette a látását. Egy kézzel játszotta tovább a számot.

"Soha nem gondoltam volna, hogy stroke-om van. Azt hittem, hogy alacsony a vércukorszintem, és kiszáradtam. Úgy gondoltam, hogy lejátszom ezt a számot, iszok egy kis vizet, eszek egy falatot, és folytatom" – idézi a zenész szavait a Mirror.

Headent kórházba szállították, ahol egy hétig maradt. Az orvosok vizsgálják, hogy mi okozhatta a stroke-ot, de egyelőre nem találják az okot. Alex Headent hősként tartja számon a zenészvilág.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Also fuck that

Alex Headen (@alex_headen) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.